Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy illik meghívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik meghívni?

Figyelt kérdés

Idén lesz az esküvőm és a munkahelyemen a kollégáim már kérdezgetik hogy mikor lesz hol lesz kapnak e meghívót. Persze szívesen látom őket a szertartásokon a templomi meg a polgári esküvőn is. Csak a polgári egy helyszínen lesz a vacsorával. De a lagziba már ők nem hivatalosak mert így is nagyon sokan leszünk. Azt hogy érdemes akkor megfogalmazni? Hogy ne értsék félre semmiképp ?

Illetve van egy másik kellemetlen dolog hogy a munkatársam akivel egy irodában is vagyunk kiderült nagyon tetszem neki. Nekem ez eddig nem tűnt fel de most az utóbbi időben nyilvánvaló volt illetve mástól is hallottam akinek elmesélte. Ő is folyton kérdezi mikor lesz mert szeretné megnézni de közben mivel a páromnak is elmeséltem ez extra fura lenne nem?

2022. márc. 12. 06:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én se hívok kollégákat - mondtam, hogy a szűk család lesz ott.
2022. márc. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!