Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik valakit úgy meghívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom illetlenség elhívni úgy egy embert hogy a párját nem hívják meg főleg úgy hogy nem futó kapcsolatuk van, ti mit gondoltok erről?
2021. aug. 23. 18:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem illik.
2021. aug. 23. 18:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Minden vendéget megillet a +1 fős meghívó szerintem. Nyilván ha az illetőt kifejezetten nem bírod, nem kell meghívni, de ilyen esetben gondolom nem meglepő, ha a pár másik tagja sem megy el, esetleg még meg is sértődik.

2021. aug. 23. 18:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem illik, ha nincs rá valami igen erős ok.
2021. aug. 23. 18:59
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Elfogadni egyébként szerintem akkor sem illik, ha valaki ezt mégis meglépi
2021. aug. 23. 19:00
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez maximum akkor oké, ha nagyon-nagyon szűkkörű az esküvő. Szóval csak a szűk család (max. szülő, tesó, esetleg nagyszülő) és egy-két legjobb barát, akiknek nem hívod a párját, utána pedig csak egy szűkkörű ebéd van lagzi nélkül. Én ebben az esetben megérteném és elfogadnám, ha engem vagy a párom nem hívnák.

Ha viszont nagyobb esemény, szerintem is illetlenség.

2021. aug. 23. 19:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is, most lesz az esküvő Decemberben és barátnőm párját nem hivták meg csak barátnőmet, viszont ő mondta hogy csak vele megy tehát a párjával. És ez gondolom a barátjának is rosszul esik eléggé..
2021. aug. 23. 19:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Viszont hallottam már olyanról hogy a fél akit meghivtak de a párját nem ő igyis elfogadta, szerintem a párod felé is illetlenség elmenni ha tényleg nem csak egy szűk családi dologról van szó..
2021. aug. 23. 19:17
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek. Ha gyereket nem akar valaki az esküvőre, azt megértem, legyen felnőtt buli, sok szülőnek sem árt, ha kicsit kirúg a hámból. De hogy valakinek a párját nen hívják meg, akivel egyébként semmi személyes probléma nincs, az számomra nem fér bele. Hívták már úgy meg az én páromat is, hogy csak ő mehet a másik 50 fő közé, én nem, mert nem elég komoly a kapcsolatunk (akkor voltunk együtt 6 hónapja kb)... Mikor mondta, hogy kösz akkor így kihagyjuk inkább, akkor a delikvens nem értette, hogy mi a baj ezzel 🤦‍♀️
2021. aug. 23. 19:28
 9/19 A kérdező kommentje:
Pontosan, ők lassan 2 es fél éve együtt vannak, együtt élnek, tökéletesen megvannak egymással, mégis voltak ilyen illetlenek hogy nem hivták meg a másik felet..
2021. aug. 23. 19:37
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Lehet le fogtok pontozni, de szerintem meg mindenki azt hívjon meg a saját esküvőjére akit akar. Tegyük fel van egy barátod akinek viszont utalod a párját. Nem vagy köteles meghivni az utált párt. Maximum a barátod nem jön el, ami lehet hogy rossz, de legalább nem lesz ott az az ember akit pl nem tudsz elviselni.

Na meg, az is egy dolog hogy nem tudhatod kinek mennyire komoly a kapcsopata. Mi alapján döntődik el hogy mi az elég komoly a meghíváshoz és mi nem? Nincs erre szabályzat.

Szóval persze, jobb az ha mindenki tud párral menni, de ha épp egy fentebb említett helyzetről lenne szó, szerine nem köteles a házasulandó pár senkit sem elviselni akit nem akar. Ez róluk szól.

2021. aug. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!