Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valakit úgy meghívni esküvőre, hogy a párját nem hívják meg?
Nem.
Minden vendéget megillet a +1 fős meghívó szerintem. Nyilván ha az illetőt kifejezetten nem bírod, nem kell meghívni, de ilyen esetben gondolom nem meglepő, ha a pár másik tagja sem megy el, esetleg még meg is sértődik.
Szerintem ez maximum akkor oké, ha nagyon-nagyon szűkkörű az esküvő. Szóval csak a szűk család (max. szülő, tesó, esetleg nagyszülő) és egy-két legjobb barát, akiknek nem hívod a párját, utána pedig csak egy szűkkörű ebéd van lagzi nélkül. Én ebben az esetben megérteném és elfogadnám, ha engem vagy a párom nem hívnák.
Ha viszont nagyobb esemény, szerintem is illetlenség.
Lehet le fogtok pontozni, de szerintem meg mindenki azt hívjon meg a saját esküvőjére akit akar. Tegyük fel van egy barátod akinek viszont utalod a párját. Nem vagy köteles meghivni az utált párt. Maximum a barátod nem jön el, ami lehet hogy rossz, de legalább nem lesz ott az az ember akit pl nem tudsz elviselni.
Na meg, az is egy dolog hogy nem tudhatod kinek mennyire komoly a kapcsopata. Mi alapján döntődik el hogy mi az elég komoly a meghíváshoz és mi nem? Nincs erre szabályzat.
Szóval persze, jobb az ha mindenki tud párral menni, de ha épp egy fentebb említett helyzetről lenne szó, szerine nem köteles a házasulandó pár senkit sem elviselni akit nem akar. Ez róluk szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!