Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha én nem akarom meghivni a családomat az esküvőre?
Beszéltem olyannal, aki csak a tanúját hívta meg, és a párja szintén, tehát 4-en voltak az esküvőn, de nem szóltam semmit, csak tudomásul vettem.
Viszont - ha a gyermekem nem hívott volna meg az esküvőjére (elképzelni sem tudom, hogy bekövetkezhetett volna), akkor lezártam volna a kapcsolatot örökre.
Mi okod van arra, hogy a többieket nem hívod meg, főleg a legszűkebb családodat? Ők miért nem normálisak annyira, mint a meghívott testvéred?
Én meg nem tettem fel ezt a kérdést.
Szüleimmel nem szoktam beszélni azért nem akarom őket meghivni. Többiek meg nem tudnak viselkedni nem oda valoak
Jajj istenem...
Minek hívja meg őket, ha amúgy sem beszélnek? Ezesetben nyilván a szülőkis tesznek a gyerekre.
Én meghívtam őket, bár szintén alig volt kapcsolat köztünk, ma már nem tenném. Hamarabb lezárhattam volna az egészet. A születendő unokàról màr nem is tudnak, mondjuk nem hiszem, hogy érdekelné őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!