Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki az ha én nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha én nem akarom meghivni a családomat az esküvőre?

Figyelt kérdés
Egyik fiú tesóm normális őt megfogom hívni de mást nem. És még 2 barátnőm nekem ennyi elég. Ciki lesz ha nekem 3 ismerős lesz páromnak meg vagy 40? Ő nagyon jóban van mindenkivel szereti őket muszáj meghivnia mindenkit

2020. aug. 21. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. A tesód és a barátnőd egyébként ismer bárkit is a barátod rokonságából?
2020. aug. 21. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem ciki, senki nem tehet a családjáról.
2020. aug. 21. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
17%

Beszéltem olyannal, aki csak a tanúját hívta meg, és a párja szintén, tehát 4-en voltak az esküvőn, de nem szóltam semmit, csak tudomásul vettem.

Viszont - ha a gyermekem nem hívott volna meg az esküvőjére (elképzelni sem tudom, hogy bekövetkezhetett volna), akkor lezártam volna a kapcsolatot örökre.

Mi okod van arra, hogy a többieket nem hívod meg, főleg a legszűkebb családodat? Ők miért nem normálisak annyira, mint a meghívott testvéred?

2020. aug. 21. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már feltetted, gondolod, azóta megváltozott a véleményünk?
2020. aug. 21. 11:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Én meg nem tettem fel ezt a kérdést.

Szüleimmel nem szoktam beszélni azért nem akarom őket meghivni. Többiek meg nem tudnak viselkedni nem oda valoak

2020. aug. 21. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
40 ember előtt lehet, hogy egy kicsit ciki lenne, ha nem lenne ott anyud meg apud legalább. Ők miért, nem normálisak, annyira mint a fiú tesód? Mégis csak a lányuk esküdik.
2020. aug. 21. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Jajj istenem...

Minek hívja meg őket, ha amúgy sem beszélnek? Ezesetben nyilván a szülőkis tesznek a gyerekre.

Én meghívtam őket, bár szintén alig volt kapcsolat köztünk, ma már nem tenném. Hamarabb lezárhattam volna az egészet. A születendő unokàról màr nem is tudnak, mondjuk nem hiszem, hogy érdekelné őket.

2020. aug. 22. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd azokat meg akiket ott akarsz látni, most ismerősöm is bűntudatból hív meg olyanokat akiket "muszáj, mert család, meg rokon", aztán majd ha égetik az esküvőn csak néz majd... Ez a te napod, nem azoké, akikkel nem is beszélsz. Szerintem.
2020. aug. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!