Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk körű esküvőre illik meghívni a párom testvérének a menyasszonyának a családját?
Csak menyasszony, nem a felesége. De ez nem illik/nem illik kérdés. Akarod vagy nem?
Én nem tenném. Még idegenek és hozzád semmi közük.
A szüleim is ezt mondták, hogy szerintük ők tulajdonképpen nekem nem családtagok idézőjelesen.
Én kedvelem őket, no meg nekem mindegy lenne már az a 3 fő plusz, viszont mivel a szüleim sem terveznek majd elmenni az ő esküvőjükre, így talán megelőzhetném a kellemetlenséget.
Hiszen ha mi sem hívjuk meg a leányzó szüleit, akkor talán ők sem az én szüleimet.
Nem, én pl. egyszer találkoztam a párom bátyjának a menyasszonyának az anyukájával és a testvérével.
Persze, ha ti gyakran találkoztok, meg szorosabb a kapcsolat, akkor lehet. De szerintem a szűk családba ők már nagyon nem tartoznak be. A párod testvérének a menyasszonya igen.
Jah mi a lehető legegyszerűbb esküvőt szeretnénk. Barátok sem lesznek.
Igazából csak egy vacsora lesz egy étteremben.
Elvileg ők lebonyolítják a polgári szertartást is, bár az nem tudom hogy mit takar náluk , már rákérdeztem.
Igazából azt sem vágom, hogy nekünk mit kell most csinálni, hol kell bejelentkezni, milyen papírokra van szükség...nekem ez mind stresszforrás, ezért is szeretnénk valami tényleg egyszerűt.
Szóval akkor elvileg illeni nem illik.
Köszönöm.
Sajna arról sincs fogalmam , hogy mit illik illetve mit nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!