Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy illik meghívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik meghívni?

Figyelt kérdés

Idén lesz az esküvőm és a munkahelyemen a kollégáim már kérdezgetik hogy mikor lesz hol lesz kapnak e meghívót. Persze szívesen látom őket a szertartásokon a templomi meg a polgári esküvőn is. Csak a polgári egy helyszínen lesz a vacsorával. De a lagziba már ők nem hivatalosak mert így is nagyon sokan leszünk. Azt hogy érdemes akkor megfogalmazni? Hogy ne értsék félre semmiképp ?

Illetve van egy másik kellemetlen dolog hogy a munkatársam akivel egy irodában is vagyunk kiderült nagyon tetszem neki. Nekem ez eddig nem tűnt fel de most az utóbbi időben nyilvánvaló volt illetve mástól is hallottam akinek elmesélte. Ő is folyton kérdezi mikor lesz mert szeretné megnézni de közben mivel a páromnak is elmeséltem ez extra fura lenne nem?

2022. márc. 12. 06:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Bocs ez az első gondolatom,munkatársakat miért kell meghívni?
2022. márc. 12. 07:35
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Munkatársakat nem szokás meghivni
2022. márc. 12. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Még gimiben volt egy tanárunk aki házasodott, mindenki nagyon szerett.

Ő a templomba hívott meg mindenkit, nem meghívóval, csak szóban.

Ott beszélni nem tudtunk vele, rengetegen voltak, de legalább ott voltunk.

Aztán onnan mentek tovább.

A szerelmetes kollégával ne foglalkozz. Ha ott lesz a templomin ott lesz. Aztán a meghívottakkal meg átmentek a másik helyszínre.

2022. márc. 12. 07:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lesz?

Először templomi, aztán polgári, és utána a polgári helyszínén a lagzi?

Mert akkor hívd meg őket úgy, hogy a templomira.

(Már ha szeretnéd, mert én is úgy vagyok, munkatársakat nem hívnék meg, de Te tudod.)

2022. márc. 12. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"kollégáim már kérdezgetik hogy mikor lesz hol lesz kapnak e meghívót. "

Nálunk is ez volt, de nyugi.

Én pl. szolidan azt mondtam nekik, hogy csak szűk körű lesz. Aztán leszálltak a témáról.

2022. márc. 12. 09:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Van két három olyan kolléganőm akit szivesen látnék ott. De mivel ez kis közösség ezért a főnököm is meg a többiek is tudni fognak róla és megnéznék. Nyilván nem mondom nekik hogy ne gyertek. De pl annak a kettő háromnak örülnék. Lagzira már nem jönnének
2022. márc. 12. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, amit a 4-es. Ha szeretnéd, hogy jöjjenek, akkor mehessen a templomira, aki akar, a polgárira meg csak az, aki lagzira is megy. Akkor nem kell senkit sem kipaterolni, és senki sem fogja félreérteni.

Mivel kicsi hely, így nyugodtan megteheted szóban, ha meg kicsit több akarsz, akkor lehet külön meghívót csinálni, amin csak a templomi szertartás szerepel.

2022. márc. 12. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es teljesen jót írt.

Én is csinálnék ebben az esetben pár meghívót csak a templomi szertartásra, és azt adnám oda a munkatársaknak.

2022. márc. 12. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szokás kollégákat meghívni, de csak a szertartása, lagzira nem. Hívd meg őket csak a templomira. Így nincs az, hogy ki kell őket valahogy tessékelni, mert a lagzira már nem hivatalosak.
2022. márc. 12. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem mondom nekik hogy ne gyertek - akkor ennyi erővel a szomszédot is hívhatod, meg a boltost.

Hát én nem hívnék meg senkit, akivel nem vagyok szorosabb kapcsolatban.

2022. márc. 12. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!