Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik így meghívni valakit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik így meghívni valakit a lagzira?

Figyelt kérdés

Páromat lagziba hívták, engem meg a gyereket nem...

A parom elment, a gyerek legalább 1 órát üvöltött, hogy apával akart menni a buliba ( 5 éves)

Ismerjük őket, össze is járunk a párom miatt.

Nagy lagzi, 150 vendéggel kb.

Csak szerintem bunkóság? Főleg a paromtol, hogy így elment.

2020. aug. 8. 14:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
A meghívó bunkó, a férjed meg kicsit sem való családapának. Menjetek el a gyerkőccel fagyizni, csak ti ketten. 😊
2020. aug. 8. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha össze is jártok és te is ismered őket, akkor igen, kicsit bunkóság, hogy téged nem hívtak meg. Mert ilyen esetben azért illik a párokat együtt meghívni.

Hogy a gyereket nem hívták az nem feltétlen az, mert van, akik gyerekmentes esküvőt szeretnének. Semmi baja nem lesz később a gyereknek, hogy nem ment.

2020. aug. 8. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bunkóság. Te is tudod, párod is tudja. De te sokat nem tudsz tenni, főleg ha ő elment nélkületek.
2020. aug. 8. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, esküvőre kizárólag párral, családdal együtt illik hívni bárkit. Kivétel, ha rosszban vannak valami miatt, vagy nagyon friss párkapcsolatról van szó. Mi 6 éve vagyunk együtt a párommal, az első év után ha esküvőre mentünk, azt kizárólag együtt tettük. Soha fel sem merült, hogy csak engem vagy csak őt hívja meg valaki... de az sem, hogy bármelyikünk elmenjen a másik nélkül.
2020. aug. 8. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tényleg bunkóság. Még ha nagyon kis esküvő lenne, vagy rosszban lennétek, vagy csak pár hete lennétek együtt, akkor oké. De így, hogy gyerek is van gondolom nem egy friss kapcsolat. A házasulandók taplók, hogy nem hívtak meg. De a párod is az, mert azt kellett volna mondania, hogy köszi, de így én is kihagyom.
2020. aug. 8. 15:44
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Hiába jártok össze, lehet nem bírnak téged (és/vagy a gyereket).

Úgy voltak vele hogy meghívják csak a párod, aztán ha felháborodtok, nem jöttök, ha megromlik a kapcsolat, az se baj.

Neked a fő frusztrációd a pároddal van, mert ezek szerint nem beszéltétek meg hogy elmegy? És ezt a frusztrációt kivetíted az esküdő párra is.

2020. aug. 9. 01:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a párral kellett volna tisztázni, már a meghíváskor, hogy valóban csak 1 főre szól-e. Lehet, ők csak a párodat bírják, titeket nem, de mindenesetre tahóság a részükről, mert párban/családként szokás meghívni az embereket - kivétel, ha nagyon friss kapcsolatról, vagy gyerekmentes esküvőről van szó.

A párod is hibás szerintem, mert a családot otthon hagyva bunkóság így elmenni.

2020. aug. 9. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez bunkó dolog és a párod részéről is bunkó, hogy ő meg elment nélkületek úgy, hogy tudta, hogy ez nem esik jól neked. Soha eszembe sem jutna egy ismerős párból csak az egyik felet meghívni és soha semmi olyan baráti alkalomra, eseményre nem mennék el, ahol a férjem és a gyerekem nem szívesen látott vendég. Nekem ő többet ér bármilyen havernál, megalázó lenne, hogy nem lehet mellettem. Ahol gyerek van, ott evidens, hogy a meghívó a gyerekeknek is szól. Majd a szülei eldöntik, hogy hozzák-e őket, vagy sem.
2020. aug. 9. 21:37
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül a polgári után haza jött a párom.

Igazság szerint most sem értem ezt a dolgot, mert nem érzem úgy hogy rosszban lennék a párral.

6/8as válaszadó : de igen megbeszéltük, nem is morogtam vagy bármi ilyesmi - egyszerűen rosszul esett mert az évek alatt jelét se mutatták annak, hogy bármi féle bajuk lenne velem.

2020. aug. 10. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek pontos szabályok, hogy mit illik meg mit nem.

Ha pár hete lennétek együtt, vagy kimondottan rossz viszonyban lennél a menyasszonnyal és a vőlegénnyel, akkor érthető lenne, hogy nem hívnak el. Ha szűk körű vagy gyerekmentes esküvő lenne, akkor az is érthető, hogy megkérnek, hogy hagyjátok otthon a gyereket.

De egy 150 fős banzájnál - ahová valószínűleg a legtávolabbi rokont is odarángatták - érthetetlen, hogy miért nem hívtak meg titeket is.

Mindenesetre szerintem a párod a legjobb megoldást választotta, hogy tiszteletét tette a polgári szertartáson, de nélküled nem maradt ott mulatni. A jövőben azért ne erőltesd nagyon ezt a kapcsolatot, mert láthatóan semmibe vesznek téged.

2020. aug. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!