Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyóst meghívni menyasszonyi ruhapróbára?
Én már jóban vagyok vele, de minden egyes találkozáskor megjegyzést tesz a külsőmre, testrészeimre. Nem pozitívat. Volt hogy családi tragédia után az volt az volt neki a legfontosabb, hogy nem jó rám egy ruha, biztos híztam. A legprimitívebb fogyókúrás tippeket osztogatTa. Amikor szépen lefogytam persze semmit nem mondott. Még írhatnék erről a lényeg, hogy nagyon sokszor jöttem el tőlük úgy, hogy elefántnak éreztem magam, borzalmasan leépítette az önbizalmam.
Tehát határozottan NEM. Mustrálna, ajánlgatná a saját ízlését, nem bírja felfogni, hogy másnak más tetszik. Testvérem, édesanyám visszafogott, őket totál elnyomná.
És te se hívd!!!!!
Az én édesanyám évekkel ezelött meghalt. A (leendö) anyóssal választottam ruhát, és nagyon örülök, hogy öt kértem meg. Teljesen meg volt hatva, és tök jó móka volt, szép emlék. Igaz, mi jóban vagyunk.
Ha volt nézeteltérésetek, ez jó alkalom lenne, hogy felülemelkedjetek rajta, és nyiss felé. Gondold meg. De ha Neked végsösoron rossz érzés, ne hívd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!