Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket 'szokás' a rokomságból meghívni a lagziba?
Jövőre lesz a lagzink. Tesóméknak szintén. A miénk előbb lesz, mint az övék. Ők tervezik a vőlegényem szüleit, testvéreit meghívni, mi viszont ezt fordítva nem. Tehát én nem akarom meghivni az esküvőmre tesóm vőlegényének a szüleit testvéreit. Nem gondolnám, hogy sok közünk van egymáshoz. Ellenben tesóm szerint megsértődne a vőlegénye, ha nem hivnank a családját. Nem gondolom, hogy velük akarna szórakozni egyébként...
Ti mit tennétek?
Rá értettem amit írtam. Baromi gáz, hogy férfiként ilyeneken bedurcizik.
Ne engedj a zsarolásnak, ha nem tetszik neki, hogy nem hívod meg őket, akkor neki se kötelező elmennie.
Akkor a leendő sógor fizesse az ő részüket. Ők neked nem rokonaid, nem kell meghívnod őket.
A mi esküvőnkön sem voltak ott a férjem sógornőinek szülei és testvérei, meg egyéb rokonsága.
De jól írja az első, csak ha tényleg szoros a kapcsolat velük, akkor kell meghívni, amúgy nem.
En csak a nagyon kozeli rokonokat hívnám. Vőlegényem tesói ha van párjuk persze ők is, aztán ha van olyan unokatesója akivel kozeli kapcsolat van őket is. Az én családombol a tesóimat, az unokatesokat, meg akikkel mindketten jóban vagyunk.
Minek hívjam meg a vőlegényemnek a testvérének a barátjának a testvereit?
Én nem házasodnék.
Slussz... Problem solved.
Ilyeneket mi sem hívtunk. Egyáltalán találkoztatok már ezekkel az emberekkel?
Láttam amúgy már ilyet. Diplomaosztón a frissdiplomás párjának a szülei is ott voltak. Nekem ez az egész nagyon fura.
Akikkel tényleg tartjátok a kapcsolatot és szívesen látjátok.
Testvér vőlegényének a szülei szerintem egyáltalán nem olyan közeli, hogy meg kéne hívni. Pl. az unokatestvér viszonylag közeli, de én nem fogom az enyémeimet meghívni, mert kb. 20 éve nem láttam őket. Párom viszont minden évben többször találkozik velük, nyilván meghívjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!