Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked lány/legénybúcsúd esküvő előtt? Mindenkinél szokás ez?
nem akarok se legénybucsut se neki leánybucsut nem akarok sztrippert magamnak neki meg végkép nem!
őszintén felesleges...! nem akarok már nélküle egy napot is eltölteni ha már elveszem :D meg ez csak az ilyen amcsiknál volt szokás hogy még egyet utoljára más nővel lehessenek vagy más férfival... -_- ebből alakult ki szóval... na meg az oké hogy benne 100%ra meg biznék de a barátnőibe tuti hogy nem szóval lehet hogy az egyik bérelne fel neki egyet a másik meg hogy tuti az én barátaim is... nekem sztrippert már csak a hecc kedvéért is...
Nem mindenki tart, nekünk volt. Bármit megadunk egy jó buliért szóval alap volt. Igaz nem a hagyományos értelemben vett dolog volt mert nem nagyon volt már olyan, hogy én barátaim meg te barátaid. Nagyjából mindenki jóban lett mindenkivel és egy társaság lettünk. Szóval akik hozzám álltak közelebb vagy eredetileg az én barátaim voltak azok jöttek velem nap közben, a többiek ugye párommal. Aztán este meg összefutottunk és volt egy közös buli. Először csajok-pasikban gondolkoztunk de az nem lett volna fair mert mindkettőnknek vannak ellentétes nemű barátai.
Én imádtam, az egyik legszebb emlékem. De van akinek sokkal mérsékeltebb, elmennek egyet kávézni 1-2 baráttal és kész. Nem kell feltétlenül bulizni szerintem, mindenki csináljon olyan lány/legénybúcsút ami hozzá a legközelebb áll. Én egy tök jó dolognak tartom azt, ha kicsit még kimozdulsz esküvő előtt és kiereszted a gőzt. Bár magasról tettünk mindketten az esküvőre de azért jól esett kicsit kiengedni.
Baráti körben nálunk szokás, de nem ez a több napos kicsapongós jellegű.
Vicces feladatok szoktak lenni, beszélgetünk, eszünk-iszunk. Általában házibuli jellegű, nem is megyünk el.
Nem készülök még esküvőre, de ha nem lesz leánybúcsúm, akkor sem nagyon fogom hiányolni.
A haveri társaságban mindenkinek volt, majd mindenkién ott voltam.
De a feleségemnek és nekem nem volt, nem igazán akartunk és külföldön is éltünk akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!