Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Neked lány/legénybúcsúd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked lány/legénybúcsúd esküvő előtt? Mindenkinél szokás ez?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 23:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt lánybúcsúm, a férjemnek sem legénybúcsúja. Nem tartottunk rá igényt. A barátaink többségének szintén nem volt.
2019. júl. 29. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
A barátnőim szeretnének nekem leánybúcsút,de én nem szeretnék. És a vőlegény addig a barátnők ismeretlen pasijaival kellene, hogy bulizzon, akiket az utóbbi pár hónapban szedtek össze és még nem is találkoztunk vele. Én nem akarnék így kitolni vele, tartunk egy kis közös főzőcskézést, aztán annyi.
2019. júl. 30. 05:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartanék, mert már a neve is lehangol. Együtt élünk, mindketten eljárunk együtt és külön is a barátainkkal, amikor kedvünk van. Ezen nem a házassági papír fog változtatni, tehát a "búcsú" szerintem rossz kifejezés. Attól, hogy házasok leszünk nem lesz sem több, sem kevesebb igényünk a bulizásra.

Egyikünk sem kedveli a vad, részeges bulikat, úgyhogy a sztriptízes, feladatos, kocsmatúrás bulik kizárva. Viszont szívesen csinálunk programokat és iszogatunk baráti körben, ezért lehet, hogy egy ilyen közös kikapcsolódós alkalmat tartunk az esküvő előtt. Vagy utána.

2019. júl. 30. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, csaptunk egy “csajos bulit”, jó volt. Férjemnek is volt, ők azért berúgtak, meg különböző feladatokkal szivatták őt, szerintem vicces volt. :) Jah, és mellesleg mindkettőnk “búcsúja” végén felbukkant a másik; nekem nyomott egy agyonjátszott, baromi vicces sztiptízt a férjem, neki meg a paintballmeccsen engem kellett “megmentenie”.

Igazából nem is leány/legénybúcsúnak, inkább a kapcsolatunk, és közelgő házasság megünneplésének mondanám. ;)

Természetesen az ilyen amcsi filmekből jött “még utoljára bulizzunk egy jót” (wtf? Házasként nem lehet bulizni, vagy mi?), meg “kell a sztriptízes csaj/pasi” (Muhhahha... nektek esetleg.), stb. hozzáállás nálunk nem volt meg... férjem pl. konkrétan hazajött egy legénybúcsúról, ahol a welcome drink után kijelentette a vőlegény, h “ami itt történik, az itt is marad, úúúú...!”. Szánalmas.

2019. júl. 30. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2 éve volt az esküvőnk. Nekem volt lánybúcsúm, a férjemnek nem volt legénybúcsúja.
2019. júl. 31. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én magamnak szerveztem meg a legénybúcsúmat mert ha a haverjaimra lett volna bízva akkor biztos összeszedtek volna valami örömlányt aki egy kicsit táncolgat is. Nekem az volt a lényeg hogy a gyerekkori barátaimmal legyek..néztek is ram elég furcsán..

Lefoglaltam egy horgászhelyet valahol az Isten háta mögötti helyen ahova nem tudtak táncosnők hívni..

jó egy kicsit lakodalom előtt összerázni a társaságot főleg ha vannak akik nem ismerik egymást ( kollégák, gyerekkori barátok, rokonok, sógor vagy sógornő)

Volt olyan haverom akinek úgy volt a legénybúcsúja hogy éjfél körül átjöttek a lányok.. ezt nem annyira ajánlom mert addigra legtöbben jól beiszogatnak egy szál gatyában táncolnak az asztalon..aztán meg nem is mindenkinek van párja, így néhányan ott ülnek kézenfogva azt tettetve hogy nem is ittak semmit egész este..

Viszont a közös legény és lánybúcsú nem rossz ötlet abból a szempontból hogy össze ismerkedjenek az emberek..

2019. júl. 31. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!