Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparti esküvőkör szokás értesítőt küldeni?
Küldenél értesítőt a rokonoknak, hogy lesz esküvő, de ők nincsenek meghívva??? 😃😃
Ez qrva jó
Nem küldenék előre, maximum elmondanám, lesz.
Utána pedig csináltatnék egyet egy ott készült esküvői képpel, mintegy emléknek, amiből küldenék a rokonoknak is.
Dehogy tartanék igényt a nászajándékra, még a feltételezés is sértő, ha kéne akkor itthon tartanánk.
Láttam interneten ilyen értesítöt, hogy értesítjük a csaladot, hogy ekkor és itt egybekelünk, kérjük gondoljatok ránk e számunkra jeles napon. Nem tudom ebben mi olyan ördögtől való. Nem meghívóra gondoltam, csak értesítőre. Az utólagos pedig ugyanez csak mùlt időbe és az esküvő után van odaadva. De úgy látom nem szokás ilyet. Akkor majd lehet csak hozok haza mindenkinek egy hűtőmágnest. Azért köszönöm a válaszokat 🙂
Első válaszoló vagyok - Így már érthető, én még ilyenről nem is hallottam. :)
Előre biztosan nem küldenèk értesítőt, nekem ez fura, aki hozzátok közel áll, az tudja, mikor házasodtok, és enélkül is gondolni fog rátok. Aki meg nem, annak felesleges.
Utólag maximum csinálnèk egy online mappát, ahova feltöltöm a képeket, és aki szeretné megnézni, az kapna jogosultságot hozzá. Személy szerint én sem az értesítővel, sem képeslappal nem tudnék mit kezdeni, de ez persze ízlés kérdése. Te ismered azokat, akiknek küldenèl, hogy ők minek örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!