Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tengerparti esküvőkör szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tengerparti esküvőkör szokás értesítőt küldeni?

Figyelt kérdés
Thaiföldön lesz az esküvőnk. Szerintetek legyen ertesito elore vagy csak ilyen utolagos? Tudnatok irni valamilyen ide passzoló, lehet humoros, frappans idézetet, szöveget amivel bejelenthetnénk? Köszi

2019. máj. 2. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem világos, mit szeretnél. Kinek jelentenèd be és hol az esküvőt?
2019. máj. 3. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Küldenél értesítőt a rokonoknak, hogy lesz esküvő, de ők nincsenek meghívva??? 😃😃

Ez qrva jó

2019. máj. 3. 06:54
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Utólagos? Nem tudom ezt hogy értetted, de én a helyedben úgy csinálnám, hogy thaiföldön tartanám az esküvőt s itthon egy ilyen nagyon kicsi kerti parti szerű "lagzit" ahol ajándékok helyett kaját hoznak és sütögetnek stb. Mert arra gondoltam instant a kérdésed elolvasása után, hogy talán nem mindenkinek van most annyi pénze hogy hirtelen thaiföldre utazzon plusz papirokat el kell intézni hogy egyáltalán odajuss.
2019. máj. 3. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem tudatni akarja a rokonsággal, hogy lesz esküvő, de csak ilyen 2tanús,külföldön, viszont a nászajándékra igényt tart.
2019. máj. 3. 07:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem küldenék előre, maximum elmondanám, lesz.

Utána pedig csináltatnék egyet egy ott készült esküvői képpel, mintegy emléknek, amiből küldenék a rokonoknak is.

2019. máj. 3. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak ha a repjegyet és a szállást is csatolod mellé.
2019. máj. 3. 11:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Dehogy tartanék igényt a nászajándékra, még a feltételezés is sértő, ha kéne akkor itthon tartanánk.

Láttam interneten ilyen értesítöt, hogy értesítjük a csaladot, hogy ekkor és itt egybekelünk, kérjük gondoljatok ránk e számunkra jeles napon. Nem tudom ebben mi olyan ördögtől való. Nem meghívóra gondoltam, csak értesítőre. Az utólagos pedig ugyanez csak mùlt időbe és az esküvő után van odaadva. De úgy látom nem szokás ilyet. Akkor majd lehet csak hozok haza mindenkinek egy hűtőmágnest. Azért köszönöm a válaszokat 🙂

2019. máj. 3. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Ilyenkor inkább utólag szokás szerintem, fotóból képeslap jelleggel nem rossz ötlet szerintem. :)
2019. máj. 3. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok - Így már érthető, én még ilyenről nem is hallottam. :)

Előre biztosan nem küldenèk értesítőt, nekem ez fura, aki hozzátok közel áll, az tudja, mikor házasodtok, és enélkül is gondolni fog rátok. Aki meg nem, annak felesleges.

Utólag maximum csinálnèk egy online mappát, ahova feltöltöm a képeket, és aki szeretné megnézni, az kapna jogosultságot hozzá. Személy szerint én sem az értesítővel, sem képeslappal nem tudnék mit kezdeni, de ez persze ízlés kérdése. Te ismered azokat, akiknek küldenèl, hogy ők minek örülnének.

2019. máj. 3. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
38%
Az ilyen esküvők esetében nem a helyszínt hanem az instagramod nevét illik megadni az idősebb rokonoknak hogy ők se maradjanak ki teljesen a fehér homokban mezítláb egybekelés egyedülálló élményéből
2019. máj. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!