Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket 'szokás' a rokomságból meghívni a lagziba?
Jövőre lesz a lagzink. Tesóméknak szintén. A miénk előbb lesz, mint az övék. Ők tervezik a vőlegényem szüleit, testvéreit meghívni, mi viszont ezt fordítva nem. Tehát én nem akarom meghivni az esküvőmre tesóm vőlegényének a szüleit testvéreit. Nem gondolnám, hogy sok közünk van egymáshoz. Ellenben tesóm szerint megsértődne a vőlegénye, ha nem hivnank a családját. Nem gondolom, hogy velük akarna szórakozni egyébként...
Ti mit tennétek?
Én a saját rokonaim közül sem hívtam meg azokat, akikkel nem tartom a kapcsolatot. Szerintem felesleges.
Mondanám nekik, hogy nekik sem kell meghívni a te vőlegénye fél rokonságát. Ha ragaszkodik hozzá, hívja meg...de én biztos nem tenném fordítva.
azért ismerni ismerjük őket, de nagyon ritkán találkozunk (szerencsére).
én is így gondolom, hogy mivel nem szoros a kapcsolat, felesleges... a szüleim és a srác szülei tartják a kapcsolatot, köszöntik egymást, stb. de nem a szüleim esküvője lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!