Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársak meghívása esetén a párjukat is illik meghívni?
Hová?Ezt írhattad volna!
Ha pl. esküvőre, akkor egyáltalán nem törvényszerű. A mi esküvőnkön ott voltak a kollégák,a párjaik nélkül. Mi vendégül láttuk Őket, de az egyik kolléganőm csak szák családi összejövetel keretében szervezte, Nekik csak a szertartáson voltunk ott. Szintén a párunk nélkül.
Szerintem nem kell feltétlenül. A kollégák eleve egy közösség, az én párom pl. nem is ismeri a kollégáimat, hülyén érezné magát végig ott ülni egy társaságban. Persze, el tudok képzelni olyan munkahelyet, ami mondjuk nagyon családias, kevesen is vannak és mindenki ismer mindenkit, a párokat is.
De mondjuk nálunk nem szokás a kollégákat a lagzira is meghívni, csak a szertartásra.
Akinek nem szívesen hívnám meg a párját, azt magát sem szívesen hívnám meg, mert nem elég közeli számomra.
Jelentette már egy ilyen húzás a barátság végét baráti körben. Szerintem semmi értelme ennek a "te jöhetsz, de a csajod/nőd nem" dolognak. Oké, hogy a te napod, de undok, görény dolog. Ha fontos nekem, hadd hozza azt, aki neki fontos. Ha meg nem fontos, ő se jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!