Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre mennyi pénzt illik adni ajándékként a testvérnek/ sógornőnek?
Figyelt kérdés
Hugom esküvője februárban lesz.Rossz anyagi helyzetben vagyok és akármibe fogok, semmit nem tudok kitalálni.
Ti mit és mennyit ajánlanátok?
2019. dec. 26. 13:29
1/15 anonim válasza:
Hát tesónak min. 50 ezer szerintem, de még egy 100ast se tartanék túlzásnak. Viszont ha nem vagy jó anyagi helyzetben, akkor neked kéne tudnod, hogy mennyit tudsz rászánni..
2/15 anonim válasza:
Annyit adj amennyit te is kaptál tőle.
3/15 anonim válasza:
Amennyit megengedhetsz magadnak, esetleg beszélj a tesóddal, hogy rossz anyagi helyzetben vagy de szeretnél segíteni amiben tudsz pl sütemények díszítés vagy amiben szükség lehet rád.
4/15 A kérdező kommentje:
1. köszönöm a tippet ( ha nem lenne a tesóm el se mentem volna szerintem, annyira unom már az egészet.)
2. nem volt esküvőm
3. ne légy nevetséges. Így se úszom meg a történetet... akkor hogy ajánlhatnám fel pluszba a segítségemet??? Egyébként mind2 sejti , hogy egy ideje mi a szitu nálam.
2019. dec. 26. 13:48
5/15 anonim válasza:
Bocs, nem akartam nevetséges lenni, csak nem tudom ha én ilyen helyzetben lennék nem hiszem, hogy a nincsből tudnék adni és mi pl vagyunk olyan jóban, hogy inkább nem az anyagiakat várnánk a másiktól. Egy tipp volt, de tőlem hitelt is vehetsz fel 100 körül már illik adni ha mégis a pénzt választod, mint h beáldozz egy kis időt másba.
7/15 A kérdező kommentje:
egyik helyen 50 másik helyen 100...
lehet , hogy pont a 2 különbsége lesz azaz összeg...
2019. dec. 26. 14:04
8/15 A kérdező kommentje:
igen, lesz mennyasszonyi tánc
2019. dec. 26. 14:13
9/15 anonim válasza:
200-200 ezret kaptam a két féltesómtól, tavaly nyáron volt az esküvőnk. (Igaz, 13-15 évvel idősebbek nálam, egyik sem keres rosszul.)
10/15 A kérdező kommentje:
végül megbeszéltük. 40 fejenként, + 10 a mennyasszonytáncba.
Aránylag olcsón megúsztam ( de az idegeskedést azért kihagytam volna.)
2019. dec. 26. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!