Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A templom és a buli között mi legyen? (kis esküvő)
Sziasztok!
A templomi szertartás és a buli között nem tudom mit kezdjünk a családdal és a barátokkal.
A templom után a szüleimet, és a testvéreiket nem szeretnénk azonnal hazaküldeni, egy kis fogadás keretein belül meg szeretnénk vendégelni, de nem tudjuk hol, miképp.
Este utána a barátokkal tartunk egy bulit, amihez bérlünk egy helyszínt, de oda a család már nem jönne.
Ti mit csinálnátok?
xDDDD
Kacsatánccal hagyományos csak, meg Korda remixekkel. Vesszen Trianon.
Mennyi időről van szó?
2 éve voltam így esküvőn, csak ott a buli volt a szűk családdal, amire mi már nem mentünk. A templom után egy kis kerti parti volt a vőlegénynél, hidegtálakkal, sültekkel, sütivel. Iszogattunk, beszélgettünk. 2 óra így simán elment, kis esküvő volt, mindenki ismert mindenkit. Jót beszélgettünk a barátainkkal, nem kellettek programok.
Lehet otthon is ilyen kisebb kajálás, vagy ha a templomnak van közösségi terme vagy nyáron akár a kertjében is lehet. Kérdezzetek rá.
Én nem tudom , de azt megfogadtam hogy ha meghivak a bulira, akkor kicsontolom a lehetősègeknek megfelelően , viszont ha nincs potencia a buliban akkor nem megyek màr el afterra
Egy baràt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!