Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akinek rossz volt az esküvője?
"Viszont van millió jó tulajdonsága is és nagyon szerethető ember, 8 éve vagyunk egy pár és szeretjük egymást, nekem is vannak hibáim."
Akkor fogadd el, hogy ez a millió más jó tulajdonságokkal rendelkező emberke elkúrta életed nagy napját az önkontroll nélküli viselkedésével.
#9 Ítélkezz csak nyugodtan, engem nem zavar. Rám sose emelne kezet, eddig sem tette.
#11 Próbálom, bosszant is az egész, de igazából a nővérem pasija kezdte és vendégként csinálni a balhét szerintem gázabb, mint az, hogy a férjem kiállt magáért.
Nem vagytok romák, de pont úgy viselkedtek, veled az élen. Nem baj, ha iszik, agresszív, és tönkretette az esküvőt, csak kár, hogy a fotók a fb-ra nem szépek, mert xar a hajad.
Ugye ez csak troll kérdés?
#13 Hogy jön ide a facebook? Nem is használom.
Tudom, hogy probléma a viselkedése és nagyon is változik. A sogórnőjével történtekből úgy látom tanult és már ritkábban is iszik. Az esküvőn nyilván ő is feszült volt és rosszul jött ki az egész. A kérdésem amúgy nem az volt milyen emberhez mentem hozzá, hanem az esküvőre irányult.
Pedig jól írják, hogy itt sokkal komolyabb gond van az emberrel, mint a hajaddal. Az összes bántalmazó kapcsolat tipikusan így indul. Aki a saját esküvőjén is Bunyós Pityuba megy át a teljes rokonság előtt, mert valami APRÓSÁGON felhúzták, ott sok jóra ne számíts, pláne úgy, hogy korábban is volt hasonló eset. Azt pedig csak elképzelni tudom, hogy mennyi idegbeteg verbális megnyilvánulása volt, ha ivott vagy csak rossz napja volt.
Ha valaki nagy közönség előtt is képes átmenni állatba, az otthon a négy fal között biztosan az lesz, ha jön valami "apróság". Pl. hideg a vacsora, amikor hazaér a kocsmából.
Természetesen, ha folyamatosan kiváló házi szolga leszel és ehhez jó képet is vágsz és még apróságokkal sem adsz okot semmire, akkor nagyon "rendes" lesz...
"Nem verekedős, csak hamar ideges lesz"
Ez a szépített megfogalmazása az "agresszív állatnak". Mint a bűnügyi hírekben a "dulakodás" arra, amikor agyba-főbe vernek valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!