Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Friss kapcsolatban fizessem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban fizessem a barátnőm részét is?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, még nem ismeri a házasodni készülő párt. Ilyenkor fizető ő a kaja részt, ugye? Kb. 15 ezer forintot gondoltam erre szánni.
2021. aug. 31. 18:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%

Istenem... fizessen és még lehet, hogy nem is érezné jól magát a rengeteg idegen között.

Lesülne a pofámról a bőr, ha ilyenre kellene kérni az újdonsült páromat.

2021. szept. 1. 08:07
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az fura, hogy valakit a kb. 1-2 hónapos párjával együtt hívnak esküvőre (tudom, Amerikából nagyon átjött az "+1 fő, hogy ne unatkozzon" szokás, de attól még fura)... de ilyen esetben nekem eszembe sem jutna a párom felé tartani a markom, aki nem is ismeri őket, és nem ő kérte a meghívást. Én nőként hosszabb, együttélős kapcsolatban is fizettem a párom részét olyan esküvőn, ahol 2x találkozott a menyasszonnyal és 1x a vőlegénnyel összesen, és ki lehet jelenteni, hogy nem ismeri őket igazán, sztem így a korrekt. Az megint más kérdés, hogy nem várhatja el a pár a "kaja kifizetését", ha az adott meghívottnak egyszerűen nem telik rá.
2021. szept. 1. 09:54
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötötte ki az ifjú pár, a kérdező 15 000 per fő gondol adni. Nászajándékba gondolom.

Nem hinném, hogy ki kéne fizettetned a barátnőddel a részét, nem is ismeri őket, miért adna nászajándékot nekik...? Te barátaid, te viszed magaddal, fizesd kettőtök részét. Ha sokallod, menj egyedül.

2021. szept. 1. 11:51
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Igen, fizesd. Ez miért kérdés?
2021. szept. 1. 13:55
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
Ne vidd el az esküvőre, ha nem szívesen költesz rá 15e Ft-ot.
2021. szept. 2. 09:45
 26/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez kérdés a kérdezőnek máshova sem viszi nagyon, úgy, hogy Ő hívja meg.
2021. szept. 2. 12:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem troll kérdés. Nem is reagál a kérdező..
2021. szept. 4. 17:58
 28/31 anonim ***** válasza:
9%
Új a párom mint a te esetedben akkor fizetnék a rá eső részét ha lenne dugás is menyasszonyi tánc előtt, egyéb esetben nem.
2021. szept. 5. 06:16
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben a történetben az "ő része". Nászajándék van, ami a pár által ismert meghívott dolga. Úgy kirúgnám azt a pasastt hogy lába sem érné a földet, aki elhívna idegenek esküvőjére kísérőnek és ki akarná fizettetni a "részem".
2021. szept. 5. 11:10
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy szerintem is kitaláció, clickbait trollkérdés.
2021. szept. 5. 11:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!