Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Friss kapcsolatban fizessem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban fizessem a barátnőm részét is?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, még nem ismeri a házasodni készülő párt. Ilyenkor fizető ő a kaja részt, ugye? Kb. 15 ezer forintot gondoltam erre szánni.
2021. aug. 31. 18:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
Kapcsolat jellegétől függetlenül én úgy csinálnám hasonló szituációban.
2021. aug. 31. 18:27
 2/31 Noren1989 ***** válasza:
93%
Nem, nem fizeti. Sőt, tovàbbmegyek: meghívtàk egyàltalàn, vagy csak téged és a kísérődet?
2021. aug. 31. 18:28
 3/31 anonim ***** válasza:
98%
Mit fizessen? Nem ertem. Mi mentunk a parommal eskuvore, nem friss kapcsolat, de a volegennyel kb egyszer talalkoztam par percre, a vendegek kozul ismertem 1-2 embert. Nem fizettem semmit, a parom a sajat penzebol adott nekik.
2021. aug. 31. 18:32
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
Mit kell fizetni? Önellátós lagzi?
2021. aug. 31. 18:34
 5/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem fizetnék idegen embereknek. Ha az új párom azt akarná hogy elkísérjem, még azon is gondolkodnék hogy egyáltalán elmenjek oda senkit se ismerve, de az biztos hogy a nászajándékba szánt pénzbe nem szállnék be, az nem az én dolgom, az ő ismerősei.

Ez a "részét fizetni" megfogalmazás, illetve maga ez a fajta gondolkodás meg borzalmasan tré.

2021. aug. 31. 18:40
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

Ha ilyen esküvőm lenne, elásnám magam szégyenemben. Aki csóró egy nagy rendezvényhez, tartsa meg szűk körrel, de ne álcázza lagzinak a tarhálós képmutatást, mert hányingerem van. Nászajándékot adni illik, de belépőt szedni meg a teljes költséget leosztani a vendégek között és kötelezni őket fizetésre undorító. Ilyen gusztustalan sóherkedést ne haragudj, de még egy házibulinál sem szoktunk csinálni, pedig ott azért működik a "mindenki hozza a részét" dolog.

Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésre, de én biztos nem mennék el. Ráadásul még egy fesztivál napijegy is olcsóbb. Nem is értem, miért opció, hogy pénzelitek mr és ms szarrágót.

2021. aug. 31. 18:40
 7/31 anonim ***** válasza:
90%

Értetlenkedőknek: amikor meghivnak egy lagziba az az íratlan szabály hogy annyi lóvét adj ajándékba ami kB a kajadat fedezi.

Ez a kérdése a kérdezőnek hogy fizesse e a barátnője részét is.

Válaszolva a kérdésre, szerintem illene.

2021. aug. 31. 18:41
 8/31 anonim ***** válasza:
98%
Azt gondolom, ha te vagy a meghívott, ő meg a plusz egy fő, ahol ő kb. senkit nem ismer, neked illik odaadni az ajándék ráeső részét. Főleg egy friss kapcsolatban.
2021. aug. 31. 18:41
 9/31 anonim ***** válasza:
95%
#6 nem a házasulandó pár ilyen szánalmas hanem a kérdező. Akar adni egy bizonyos összeget de mivel elviszi az új csajt, így ügy gondolja hogy fizesse ki a felét annak amit ő kigondolt hogy adni kéne.
2021. aug. 31. 18:43
 10/31 anonim ***** válasza:
89%
#6 ember te hol olvastad hogy ezt a pár kötötte ki és kötelező? Ertelmezz már mielőtt mocskolodsz. A kérdező gondolt arra hogy ennyit ad nekik és azon dilemmazik hogy a barátnője nevében is adjon e.
2021. aug. 31. 18:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!