Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban fizessem a barátnőm részét is?
Nem fizetnék idegen embereknek. Ha az új párom azt akarná hogy elkísérjem, még azon is gondolkodnék hogy egyáltalán elmenjek oda senkit se ismerve, de az biztos hogy a nászajándékba szánt pénzbe nem szállnék be, az nem az én dolgom, az ő ismerősei.
Ez a "részét fizetni" megfogalmazás, illetve maga ez a fajta gondolkodás meg borzalmasan tré.
Ha ilyen esküvőm lenne, elásnám magam szégyenemben. Aki csóró egy nagy rendezvényhez, tartsa meg szűk körrel, de ne álcázza lagzinak a tarhálós képmutatást, mert hányingerem van. Nászajándékot adni illik, de belépőt szedni meg a teljes költséget leosztani a vendégek között és kötelezni őket fizetésre undorító. Ilyen gusztustalan sóherkedést ne haragudj, de még egy házibulinál sem szoktunk csinálni, pedig ott azért működik a "mindenki hozza a részét" dolog.
Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésre, de én biztos nem mennék el. Ráadásul még egy fesztivál napijegy is olcsóbb. Nem is értem, miért opció, hogy pénzelitek mr és ms szarrágót.
Értetlenkedőknek: amikor meghivnak egy lagziba az az íratlan szabály hogy annyi lóvét adj ajándékba ami kB a kajadat fedezi.
Ez a kérdése a kérdezőnek hogy fizesse e a barátnője részét is.
Válaszolva a kérdésre, szerintem illene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!