Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban fizessem a barátnőm részét is?
Bele van rángatva idegenek partyjára ahiva nem is menne csak a párja kedvéért és még fizessen is erte:D
2021. aug. 31. 18:44
Gondolom az ajándék pénzre gondol...
Hát ha nagyon friss kapcsolat, akkor lehet neked kellene. De igazából nem tudom. Lehet, hogy bevállal ő is valamennyit azért. Beszéld meg vele hogy gondolja.
2021. aug. 31. 18:52
Ha friss a kapcsolat, akkor lehet nem is túl jó ötlet magaddal vinni. Gondolj bele, senkit nem ismer, téged is alig. Nem lenne neki az a felhőtlen szórakozás. Mindenesetre fizetni én biztos nem fizettetnék vele.
2021. aug. 31. 19:01
7-es, szerintem is a pasi fizessen, ha csak ő ismeri a párt, és ragaszkodik hozzá, hogy a barátnője is menjen, de szerintem a kérdező azt várja, hogy a lány is fizessen.
2021. aug. 31. 19:05
Én biztos nem fizetnék egy forintot sem. Egy nőnek még valószínűleg venni kell ruhát vagy táskát. Vagy épp fodrász, kozmetikus esedékes és még ennek tetejében fizessen vadidegeneknek a kajáért. Legyél úriember!
2021. aug. 31. 19:08
most a naszajandekrol van szo vagy mi? gondolom egyben adjatok oda a boritekot a parnak, nem kulon - kulon. szerintem mivel te hivtad el az eskuvore, es nem is ismeri a part, felajanlhatod, hogy kifizeted az o reszet. vagy te adsz bele tobbet, o kevesebbet.
2021. aug. 31. 19:13
1.: El sem mennék olyan lagziba, ahol fizetős a kaja. Főleg, hogy a kaja árát a menyasszonytánckor úgyis visszakapják. Egyedül az extra piák szoktak fizetősek lenni, ha nem otthoni a lagzi.
2.: ALAP, hogy a csajomnak fizetem az étkezését.
2021. aug. 31. 20:23
Ha ő a plusz egy fő, akkor vagy fizetsz helyette vagy ne is vidd. Ő mit akar? Én nőként nem adnék pénzt ismereteneknek, amikor plusz 1 fő vagyok.
2021. aug. 31. 21:20
Amúgy én el se mennék a friss kapcsolatommal egy ismeretlen pár esküvőjére, nehogy még fizessek is. Meg annak se örülnék túlzottan, ha az én esküvőmre hoznának egy ismeretlent, akit a párja is most ismert csak meg. Amúgy neked illene fizetni, ha már elhívtad,vagy adjatok kevesebbet.
2021. szept. 1. 00:02
Fura lehet egy fizetős lagzi, de ők tudják. Az fizet aki a meghívón rajta van név szerint, ez gondolom te vagy. A plussz egy fő részét is te állod, ha úgy döntesz hogy viszel valakit. Megkérheted hogy fizesse ki a részét, de sanszos hogy akkor nem fog elmenni.
Persze más a helyzet, ha a plussz egy fő ott toporog az ajtódban, és könyörög hogy vidd el, mert minden vágya hogy vadidegenekkel jópofizhasson. Ekkor benne lesz hogy fizesse a saját részét, sőt, ha balek, még a te részed is állni fogja.
2021. szept. 1. 04:00
További kérdések: