Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom szeretné az esküvőt, de én nem?
Sziasztok!
28 éves nő vagyok a párom 32.
Lassan 7 éve vagyunk együtt.
Már egy ideje peccegeti a témát, hogy jó lenne egy esküvő, de én ezt nem szeretném. Félre értés ne essen, imádom őt és biztos vagyok benne hogy vele akarom leélni az életemet, a gyerekvállalás is a tervben van, dolgozunk rajta.
De én nem szeretnék esküvőt. Valahogy nem érzem, hogy egy papír közelebb hozna minket egymáshoz. Én szeretem a saját nevem, ezen sem változtatnék. Régebben is előhozta ezt a témát, de mostanában elég gyakran .
Hogy hozzam a tudtára, hogy én ezt egyáltalán nem szeretném? Vagy velem lenne baj?
Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjon meg senki aki házasságban él, de egy házasság is véget érhet, így nyilván nem ettől félek.
A párom családja sokkal nagyobb, mint az enyém, nyilván nem az lenne, hogy mi ketten és két tanú.
Nem érzem magaménak ezt a nagy felhajtást, és nem is érezném jól magam.
Most ahogy vagyunk, nekem így tökéletes.
14#
Azért ezt kikérem magamnak.
Nyilván van olyan helyzet, amit te is, és a egy külső szemlélő is másképp lát.
Azt megértem, ha nem érzed magadénak a nagy felhajtást, de akkor miért nem mondod meg neki egyenesen?
Ha már 7 éve együtt vagytok, ennyi őszinteségnek bele kéne férnie. Ha meg nem... akkor újra kell gondolni ezt a kapcsolatot.
Mielőbb beszélni kéne vele, mert ha kiderül, hogy nagyon máshogy képzelitek el a jövőt, akkor ne raboljátok egymást idejét.
mindenkivel egyet értek
kedves kérdező, a leírásod végén volt egy ilyen kérdésed, hogy veled van -e a baj, nos ne haragudj, de igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!