Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom szeretné az esküvőt, de én nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éves nő vagyok a párom 32.

Lassan 7 éve vagyunk együtt.

Már egy ideje peccegeti a témát, hogy jó lenne egy esküvő, de én ezt nem szeretném. Félre értés ne essen, imádom őt és biztos vagyok benne hogy vele akarom leélni az életemet, a gyerekvállalás is a tervben van, dolgozunk rajta.

De én nem szeretnék esküvőt. Valahogy nem érzem, hogy egy papír közelebb hozna minket egymáshoz. Én szeretem a saját nevem, ezen sem változtatnék. Régebben is előhozta ezt a témát, de mostanában elég gyakran .

Hogy hozzam a tudtára, hogy én ezt egyáltalán nem szeretném? Vagy velem lenne baj?

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 9. 19:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ne haragudjon meg senki aki házasságban él, de egy házasság is véget érhet, így nyilván nem ettől félek.

A párom családja sokkal nagyobb, mint az enyém, nyilván nem az lenne, hogy mi ketten és két tanú.

Nem érzem magaménak ezt a nagy felhajtást, és nem is érezném jól magam.

Most ahogy vagyunk, nekem így tökéletes.

2021. aug. 9. 19:53
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Én azt a részét nem értem, hogyha valakivel nem merek elköteleződni, hogy merek gyereket szülni tőle? Azt már mondani sem merem, hogy neki.
2021. aug. 9. 19:57
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok feltétlenül házasságpárti, de gyereket csak házasságba szülnék, ... ha szülnék.
2021. aug. 9. 19:59
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Ja, meg 7 éve együtt vannak, gondolom együtt is élnek már pár éve. Tesómat pl. nagyon zavarta egy idő után, hogy ha úgy élnek, mint férj és feleség, akkor miért nem kéri meg a kezét a párja. Szerintem ez az egész kérdés egy provokatív, de inkább arcoskodó kérdés. Mindjárt megsajnálom szegényt, de rossz neki, hogy a párja nem csak egy bármikor lecserélhető, eldobható rongyként tekint rá.
2021. aug. 9. 20:02
 15/25 A kérdező kommentje:

14#

Azért ezt kikérem magamnak.

Nyilván van olyan helyzet, amit te is, és a egy külső szemlélő is másképp lát.

2021. aug. 9. 20:08
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
11-es Ezek szerint mégis csak a felhajtás zavar, nem maga a házasság. Mondd meg a párodnak, hogy 2 tanúval, vagy sehogy.
2021. aug. 9. 20:09
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

Azt megértem, ha nem érzed magadénak a nagy felhajtást, de akkor miért nem mondod meg neki egyenesen?

Ha már 7 éve együtt vagytok, ennyi őszinteségnek bele kéne férnie. Ha meg nem... akkor újra kell gondolni ezt a kapcsolatot.

Mielőbb beszélni kéne vele, mert ha kiderül, hogy nagyon máshogy képzelitek el a jövőt, akkor ne raboljátok egymást idejét.

2021. aug. 9. 20:16
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

mindenkivel egyet értek

kedves kérdező, a leírásod végén volt egy ilyen kérdésed, hogy veled van -e a baj, nos ne haragudj, de igen

2021. aug. 9. 20:27
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem bántani akarlak, megértem , ha valaki nem akar esküvőt/házasságot, de ha még ebben sem tudtatok megegyezni, akkor miért is vagytok már benne a gyerek témában 🤔.
2021. aug. 9. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Megértelek, én sem szeretem sem a felhajtást, sem a központban lenni, de a párodnak ez fontos. Ebben kompromisszumot kellene kötnötök. Házasodj össze vele, de csakis 2 tanú előtt, pikkpakk. Ő meg döntse el, hogy ezzel a kapcsolatot szeretné magasabb szintre emelni, vagy családi banzájt szeretne, mert nem mindegy. Amennyiben ez tényleg kettőtökről szól, bele fog menni a felhajtás nélküli dologba, aztán ennyi.
2021. aug. 9. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!