Párom gyereket szeretne, de én feketelistán vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rengeteg hitel van a nyakamon amit részben örököltem, részben pedig én vettem fel. Ha elmegyek szülni akkor nem fogom tudni visszafizetni. Párom ezzel nem foglalkozik, egyszerűen nem érdekli a helyzet. Nekem már sosem lehet családok?2014. jún. 22. 12:18
1/28 anonim válasza:
Áruld már el, hogy hogy örökölted, amikor csak adósságot nem lehet? Ahhoz is hülye voltál, hogy visszautasítsd?
2/28 anonim válasza:
Ha olyan sok adósságot örököltél, akkor miért nem utasítottad vissza az örökséget?
Hogy valaki egy kapcsolatban gyereket akar, teljesen természetes.
Ha te ezt nem tudod vállalni, ne raboljátok egymás idejét!
3/28 anonim válasza:
Nyilván ha lehetett volna, akkor nem vette volna a nyakába a hitelt. Attól még nem kellene lehülyézni....
Ha a párod nem érti ezt meg, akkor nincs keresnivalód mellette. Ilyen körülmények között felesleges gyerekvállalásról beszélni. Más lenne a helyzet, ha ő is segítene.
4/28 A kérdező kommentje:
Ha visszautasítom az örökséget akkor nem lenne hol laknom. Direkt azért vagyok a párommal mert már neki van gyereke és azt hittem, hogy többet nem akar. Plusz nekem is van egy csomó hitelem.
2014. jún. 22. 12:24
5/28 anonim válasza:
Már ne haragudj, de mire vetted fel ezt a "rengeteg" hitelt és hol a pénz?
6/28 anonim válasza:
Még most váljatok szét, vagy vállalja fel hivatalosan a hiteleid egy részét ő. Házasok gondolom nem vagytok. Miért ragaszkodsz ennyire egy olyan emberhez, akit ennyire nem érdekelnek a gondjaid?
7/28 anonim válasza:
Akkor meg kell beszélni, hogy te nem akarsz nem hisztizni hanem előállni.
8/28 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja, hogy ne foglalkozzak a hitellel, mások sem fizetik. De én félek, hogy a gyedből lefogják majd.
2014. jún. 22. 12:29
9/28 anonim válasza:
mások sem fizetik?? Csak a te házadat fogják a fejed felől elárverezni az őt miért is érdekelné...
10/28 anonim válasza:
"Mindig azt mondja, hogy ne foglalkozzak a hitellel, mások sem fizetik"
Nekem ennyi elég! Ide még gyereket akar! Kérdező, legalább neked legyen eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!