Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyereket szeretne, de...

Párom gyereket szeretne, de én feketelistán vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rengeteg hitel van a nyakamon amit részben örököltem, részben pedig én vettem fel. Ha elmegyek szülni akkor nem fogom tudni visszafizetni. Párom ezzel nem foglalkozik, egyszerűen nem érdekli a helyzet. Nekem már sosem lehet családok?
2014. jún. 22. 12:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%
Áruld már el, hogy hogy örökölted, amikor csak adósságot nem lehet? Ahhoz is hülye voltál, hogy visszautasítsd?
2014. jún. 22. 12:20
 2/28 anonim ***** válasza:
88%

Ha olyan sok adósságot örököltél, akkor miért nem utasítottad vissza az örökséget?

Hogy valaki egy kapcsolatban gyereket akar, teljesen természetes.

Ha te ezt nem tudod vállalni, ne raboljátok egymás idejét!

2014. jún. 22. 12:21
 3/28 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván ha lehetett volna, akkor nem vette volna a nyakába a hitelt. Attól még nem kellene lehülyézni....

Ha a párod nem érti ezt meg, akkor nincs keresnivalód mellette. Ilyen körülmények között felesleges gyerekvállalásról beszélni. Más lenne a helyzet, ha ő is segítene.

2014. jún. 22. 12:23
 4/28 A kérdező kommentje:
Ha visszautasítom az örökséget akkor nem lenne hol laknom. Direkt azért vagyok a párommal mert már neki van gyereke és azt hittem, hogy többet nem akar. Plusz nekem is van egy csomó hitelem.
2014. jún. 22. 12:24
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Már ne haragudj, de mire vetted fel ezt a "rengeteg" hitelt és hol a pénz?
2014. jún. 22. 12:26
 6/28 anonim ***** válasza:
39%
Még most váljatok szét, vagy vállalja fel hivatalosan a hiteleid egy részét ő. Házasok gondolom nem vagytok. Miért ragaszkodsz ennyire egy olyan emberhez, akit ennyire nem érdekelnek a gondjaid?
 7/28 anonim ***** válasza:
61%
Akkor meg kell beszélni, hogy te nem akarsz nem hisztizni hanem előállni.
 8/28 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja, hogy ne foglalkozzak a hitellel, mások sem fizetik. De én félek, hogy a gyedből lefogják majd.
2014. jún. 22. 12:29
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
mások sem fizetik?? Csak a te házadat fogják a fejed felől elárverezni az őt miért is érdekelné...
2014. jún. 22. 12:31
 10/28 anonim ***** válasza:
98%

"Mindig azt mondja, hogy ne foglalkozzak a hitellel, mások sem fizetik"

Nekem ennyi elég! Ide még gyereket akar! Kérdező, legalább neked legyen eszed!

2014. jún. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!