Párom gyereket szeretne, de én feketelistán vagyok. Mit csináljak?
"vagy vállalja fel hivatalosan a hiteleid egy részét ő. "
Persze mégis ki olyan hülye.
Egyébként ő mit fizet?
Te befogadtad a házadba, amit, ha úy vesszük te fínanszorozol...ő mit ad?
"Nem tudtam, hogy hitelt is lehet örökölni."
Nem kellett volna aludni a hagyatéki tárgyaláson, s most nem sírna a szád. Hitelt csak az örökség mértékéig lehet. Egyébként nem lőcsölik rád, csak ha te kifejezetten akarod.
Amúgy "csodás" értékrendje van a párodnak. Gondolom a gyereket is majd az állambácsi pénzéből nevelné.
Figyelj ki kéne valahogy mászni ebből a helyzetből. (Hitelek) addig szóba se jöjjön a gyerek, ez egy nagyon komoly dolog. Sose fogsz megszabadulni a behajtóktól ha nem fizeted vissza (ismerős által tapasztaltam).
Nyilván én nem tudom megítelni de a párod elég sügérnek néz ki azok alapján amiket írsz. Valahogy meg kéne pattanni mellőle. Amúgy 25 éves vagy nagyon fiatal szóval lesz még idő gyerekre ;) ( normális pasi beszerzése es hitelek viszonylagos rendezése utan)
1. Én is "örököltem" hitelt méghozzá úgy,h nem én voltam a hitel felvevő,de ennek a hitelnek én voltam a kedvezményezettje.Ez volt az egyetlen lehetőségem lakáshoz jutni,úgyhogy úgy döntöttem,se magánéletem nem volt csak munka egyfolytában ,de az utolsó 4 évet kifizetem és akkor saját lakásom lesz végre.Így is lett.Nálam már végre vége a nagy hitelemnek.
Szóval hitelt pl így lehet "örökölni".
Egyébként hitelt én magam soha nem vettem fel,mert alap természetem "az addig nyújtózkodom,amíg a takaróm ér".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!