Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyereket szeretne, de...

Párom gyereket szeretne, de én feketelistán vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rengeteg hitel van a nyakamon amit részben örököltem, részben pedig én vettem fel. Ha elmegyek szülni akkor nem fogom tudni visszafizetni. Párom ezzel nem foglalkozik, egyszerűen nem érdekli a helyzet. Nekem már sosem lehet családok?
2014. jún. 22. 12:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

"vagy vállalja fel hivatalosan a hiteleid egy részét ő. "

Persze mégis ki olyan hülye.

2014. jún. 22. 12:32
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
gyedből nem biztos, de a munkabéredből tutira, és még többet, mintha fizetnéd. Bár nettó 50%-ánál többet nem lehet, nem tudom, hogy jössz ki jobban...
2014. jún. 22. 12:32
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként ő mit fizet?

Te befogadtad a házadba, amit, ha úy vesszük te fínanszorozol...ő mit ad?

2014. jún. 22. 12:33
 14/28 A kérdező kommentje:
Persze én is szeretnék családot hiszen 25 éves leszek. Nem tudtam, hogy hitelt is lehet örökölni.
2014. jún. 22. 12:35
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Direkt azért vagy vele, mert már van gyereke???
2014. jún. 22. 12:36
 16/28 A kérdező kommentje:
Jelenleg nála lakom, de mi lesz ha különmegyünk? Ezért jó az örökölt házam ami nem ér annyit mint amennyi a hitel.
2014. jún. 22. 12:37
 17/28 anonim ***** válasza:
77%

"Nem tudtam, hogy hitelt is lehet örökölni."

Nem kellett volna aludni a hagyatéki tárgyaláson, s most nem sírna a szád. Hitelt csak az örökség mértékéig lehet. Egyébként nem lőcsölik rád, csak ha te kifejezetten akarod.

Amúgy "csodás" értékrendje van a párodnak. Gondolom a gyereket is majd az állambácsi pénzéből nevelné.

2014. jún. 22. 12:39
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Majd a gyereket eltartja, te meg mehetsz az utcára rendezni a rád zuhanó adósságaidat, így képeli?
2014. jún. 22. 12:42
 19/28 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj ki kéne valahogy mászni ebből a helyzetből. (Hitelek) addig szóba se jöjjön a gyerek, ez egy nagyon komoly dolog. Sose fogsz megszabadulni a behajtóktól ha nem fizeted vissza (ismerős által tapasztaltam).

Nyilván én nem tudom megítelni de a párod elég sügérnek néz ki azok alapján amiket írsz. Valahogy meg kéne pattanni mellőle. Amúgy 25 éves vagy nagyon fiatal szóval lesz még idő gyerekre ;) ( normális pasi beszerzése es hitelek viszonylagos rendezése utan)

2014. jún. 22. 12:43
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

1. Én is "örököltem" hitelt méghozzá úgy,h nem én voltam a hitel felvevő,de ennek a hitelnek én voltam a kedvezményezettje.Ez volt az egyetlen lehetőségem lakáshoz jutni,úgyhogy úgy döntöttem,se magánéletem nem volt csak munka egyfolytában ,de az utolsó 4 évet kifizetem és akkor saját lakásom lesz végre.Így is lett.Nálam már végre vége a nagy hitelemnek.

Szóval hitelt pl így lehet "örökölni".

Egyébként hitelt én magam soha nem vettem fel,mert alap természetem "az addig nyújtózkodom,amíg a takaróm ér".

2014. jún. 22. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!