Párom gyereket szeretne, de én feketelistán vagyok. Mit csináljak?
Amúgy a párod teljesen felelőtlennek tűnik.Ha van gyereke látnod kell velük mennyire foglalkozik.Ebből is lehet szűrni milyen apa lenne.
Amúgy a hitelt csak te fizeted vagy ő is?Milyen szöveg már az,h ne foglalkozzál a hiteleddel adósodj el,majd még egy pici gyerekkel eladósodni,még csak ez kéne.Én az ilyen gondolkodású alakoktól menekültem.
Kérdező az utolsó mondatod:nekem már sosem lehet családom?
Na ne viccelj csak 25 éves vagy.
Viszont ezek szerint rendesen fizeted a hitelt,hisz azért aggódsz,h ilyen esetben majd nem fizetnéd.
Már megbocsáss,de akkor ezt a....-ot akinek én a helyedben soha nem szülnék is te tartod el?Mert nagyon úgy tűnik a hozzáállásából,h "él,mint Marci hevesen".40/N
Beszéljétek meg a pároddal, hogy mit tudtok felvállalni. Szerintem érthető, hogy mind a ketten gyereket szeretnétek, függetlenül attól, hogy neked van hiteltartozásod. Te tudod azt, hogy egyáltalán vissza tudod e fizetni, illetve, hogy mennyi idő alatt. Persze dönthetsz úgy is, hogy emiatt nem alapítasz családot, de akkor ő, ha családot szeretne valószínű tovább lép, na meg te sem biztos, hogy teherbe tudnál esni mondjuk 40 éves korodban, mire visszafizeted.
A párod gondolom dolgozik, közös pénzből kéne a hitelt rendezni, ha már együtt éltek, és családot szeretnétek alapítani. Vagy közösen beszéljétek meg miként rendezitek ezt. Pl.: eladjátok vagy kiadjátok a házadat. Miért kéne rögtön arra gondolni, hogy majd elhagy, te meg akkor hová mész? Persze végig kéne gondolni, hogy a párod, az igazi társad - e vagy csak az éppen aktuális partnered. Próbáljatok a hiteledre megoldást találni, akár egyezkedni a bankkal, vagy keressetek fel egy banki szakjogászt! Az nem élet, hogy dolgozol éjjel - nappal, csak azért, hogy a hiteled visszafizesd... közben meg se család semmi....
"A párod gondolom dolgozik, közös pénzből kéne a hitelt rendezni, ha már együtt éltek, és családot szeretnétek alapítani. "
Viszont akkor a férfi tulajdonrész kérése is teljesen jogos lenne.
Azt hitted,hogy nem akar több gyereket. Azt is hitted,hogy hitelt nem fogsz örökölni. Mi lenne,ha 25 évesen gondolkoznál,ne adj isten utánajárnál súlyos döntések előtt mit is csinálsz ?
És igen,be fogják hajtani rajtad,ez nem így működik,hogy az öledbe hullajtanak egy zsák pénzt,majd elkönyveli magában a bank hogy "szegénykém had tartsa már meg ,a kamattal együtt,mert családot szeretne" és leszállnak rólad egy életre.
Istenem.
Ahogy elnézlek, inkább sose legyen gyereked: nem elég, hogy buta vagy, mint a sárgaföld, függő, mint egy csecsemő, de a párod is olyan ostoba és infantilis, hogy abszolút alkalmatlan a szülői szerepre. Nem csoda, ha már egyszer befuccsolt.
"Mások se fizetik a hitelt?"
Csak hiszed! Aki nem fizet, annak igen hamar elárverezik egy szép napon mindenét és kiteszik az utcára. Talán ott akarod felnevelni a gyerekedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!