Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom szeretné az esküvőt, de én nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éves nő vagyok a párom 32.

Lassan 7 éve vagyunk együtt.

Már egy ideje peccegeti a témát, hogy jó lenne egy esküvő, de én ezt nem szeretném. Félre értés ne essen, imádom őt és biztos vagyok benne hogy vele akarom leélni az életemet, a gyerekvállalás is a tervben van, dolgozunk rajta.

De én nem szeretnék esküvőt. Valahogy nem érzem, hogy egy papír közelebb hozna minket egymáshoz. Én szeretem a saját nevem, ezen sem változtatnék. Régebben is előhozta ezt a témát, de mostanában elég gyakran .

Hogy hozzam a tudtára, hogy én ezt egyáltalán nem szeretném? Vagy velem lenne baj?

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 9. 19:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

Én csak azt nem értem ha tényleg csak papír (meg úgy amúgy is), mit változtat az eleteden?

Miben ront a minőségén? Elárulom semmiben. Nem kell a neveden és egyebeken változtatni.

Persze a házasság alatt szerzett vagyon az néhány esettől eltekintve közös, de barmit le lehet papirozni.

Nem kell lagzi se, se felhajtás.

Plusz ha vele tervezed az életed akkor a neved pár helyre való odafirkantása nagy aldozat?

Ne essék féleertes sose batoritanek senkit arra hogy olyat tegyen amit nagyon nem akar, de igazabol magadnak artasz ha csak dacból megtagadod ezt tőle.

Semmin nem változtatna.

2021. aug. 9. 21:52
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

21 vagyok

.... de a párodat boldoggá tenné.

2021. aug. 9. 21:53
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

Legbelül te nem akarsz azért annyira komolyan elköteleződni ... Jó ez így ahogy van, ha vége van vége van, lehet még jön másik pasi is. Ezzel ezt közvetíted felé.

Nincs ezzel baj, csak ezzel kimondod, hogy te lehet még azért nézelődnél más pasi/kapcsolat felé is és ez a mostani nem rosz , de nem a legjobb.

2021. aug. 10. 06:07
 24/25 anonim ***** válasza:
70%

Gondold át kérlek, mi a bajod a nagy felhajtással? Vagy csak nem szeretnél abroncsos ruhát? Egyszerű ruha is lehet méregdrága :)

Nem kell felvenned a nevét, megtarthatod a sajátod.

Nem kell a nagy felhajtás, ha eleve nem szereted. Képzeld el magad azok körében, akik tényleg szeretnek titeket? Mit gondolsz egy estéről, ahol mindenki Veled akar táncolni, ahol mindenki nektek örülne?

Szerintem tartsátok meg az eljegyzést és hallgasd meg a párodat, hogy ő mit szeretne. Egy 300 fős lagzitól abroncsos ruhában engem is kiverne a víz.

Ha valóban őt akarod, hallgasd meg őt és mondj el neki mindent.

2021. aug. 11. 01:53
 25/25 anonim ***** válasza:
90%
Egy kéttanús esküvő pontosan nulla macera. Bejelentkeztek anyakönyvvezetőhöz, aztán elmentek négyen megesküdni. Kb. 10 perc.
2021. aug. 11. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!