Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyek! Bele szólhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Bele szólhat egy vőlegény, hogy milyen ruha legyen a menyasszonyon?

Figyelt kérdés

A kedves mama azt szeretné, hogy az ő kicsi lánya egy halvány barack színű kosztüm szerű "göncben" mondja ki velem az igent. Rajtam pedig szerinte nagyon jól állna egy barnás színű öltöny, mert passzolnának a színek.

Mondtam páromnak, hogy édesanyád csak akkor fog engem barna színű öltönyben látni, ha magára vesz egyet és éppen rám néz, mert én biztos nem fogok barnát fölvenni esküvőre! Szerintem alap, hogy egy férfi fekete öltönyben hófehér ingben fekete nyakkendővel legyen felöltözve. A menyasszonynak, mivel Ő még jelenleg hajadon, teljesen egyértelmű, hogy hófehér ruhában kell lennie tetőtől talpig, tradicionális okok miatt! Ebből nem tudok és nem is akarok engedni! Párom meg aggódik, hogy: "De mit fog szólni ehhez anyu?". Mondtam neki, hogy pont ez érdekel a legkevésbé! Kinéztem neki egy hosszú, hófehér, uszályos ruhát, tüll, fátyolos fejdísszel.Inkább megveszem neki, még ha 2500 Euróba-ba kerül is, csak vegye ezt föl, mert ebben lesz tökéletes. Most megy a cirkusz, hogy akkor most mi legyen, mert minek ennyit költeni rá?!

Nem akar ebben lenni, mert fél, hogy az anyja megharagszik.

2021. júl. 1. 16:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem biztos nem kaptál üzenetet!! Annak se válaszolok aki ír, nemhogy magamtól irkáljak trolloknak.

#17 vagyok.

A ruhás dolog nem babona, hanem szokás az egész világon. Oltár vagy polgármesteri hivatal, lényegtelen.

2021. júl. 1. 17:34
 22/40 A kérdező kommentje:
#21 akkor bocsánat, azt hittem tőled jött az a kritikán aluli.
2021. júl. 1. 17:37
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ő még jelenleg hajadon, teljesen egyértelmű, hogy hófehér ruhában kell lennie tetőtől talpig, tradicionális okok miatt! Ebből nem tudok és nem is akarok engedni!"

Tehát akkor szerinted a menyasszonynak semmi beleszólása nincs a ruhába, mert az lesz, amit te akarsz. Te sem vagy jobb az anyósnál, sőt.

2021. júl. 1. 18:22
 24/40 A kérdező kommentje:

Persze, hogy van beleszólása, övé a végső döntés!

Csak szerintem sokkal szebb egy fehér uszályos ruha, mint egy halvány barack színű puritán gönc! Mégis csak egy esküvőről van szó, ami csak egyszer van(optimális esetben)! Miért ne adnánk meg a módját?!

2021. júl. 1. 18:30
 25/40 A kérdező kommentje:
Egyébként mi a baj ezzel a ruhával? Felajánlottam, hogy inkább megveszem neki (nyilván csak akkor, ha neki is tetszene!
2021. júl. 1. 18:33
 26/40 anonim ***** válasza:
92%

"Kinéztem neki egy hosszú, hófehér, uszályos ruhát, tüll, fátyolos fejdísszel.Inkább megveszem neki"

Bocs, de abba legyen, ami NEKI tetszik. Még össze sem házasodtatok, de már parancsolgatsz.

2021. júl. 1. 18:42
 27/40 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanolyan undorító vagy, mint az anyuka. Szegény lány. Én mondjuk megoldottam azzal, hogy a sógornőmmel mentem ruhát próbálgatni, aztán kikölcsönöztem egyet ami tetszett, és anyám is és a férjem is akkor látott először benne amikor az esküvőnk volt.
2021. júl. 1. 18:44
 28/40 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hiszem el! Mi abban a parancsolgatás, hogy felkínálok egy jobb, szebb, sokkal elegánsabb alternatívát? Ráadásul én fizetném ki!
2021. júl. 1. 18:50
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy szerinte is szebb! Kicsit beképzelt vagy az ízlésedet illetően.
2021. júl. 1. 18:52
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
És ha ő valami teljesen mást szeretne? Neked nem alternatívákat kéne ajánlgatni, hanem megkérdezni tőle: Drágám, te milyen ruhában éreznéd jól magad a nagy napodon? Ne anyádra és ne is rám hallgass. Te mit szeretnél?
2021. júl. 1. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!