Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyek! Bele szólhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Bele szólhat egy vőlegény, hogy milyen ruha legyen a menyasszonyon?

Figyelt kérdés

A kedves mama azt szeretné, hogy az ő kicsi lánya egy halvány barack színű kosztüm szerű "göncben" mondja ki velem az igent. Rajtam pedig szerinte nagyon jól állna egy barnás színű öltöny, mert passzolnának a színek.

Mondtam páromnak, hogy édesanyád csak akkor fog engem barna színű öltönyben látni, ha magára vesz egyet és éppen rám néz, mert én biztos nem fogok barnát fölvenni esküvőre! Szerintem alap, hogy egy férfi fekete öltönyben hófehér ingben fekete nyakkendővel legyen felöltözve. A menyasszonynak, mivel Ő még jelenleg hajadon, teljesen egyértelmű, hogy hófehér ruhában kell lennie tetőtől talpig, tradicionális okok miatt! Ebből nem tudok és nem is akarok engedni! Párom meg aggódik, hogy: "De mit fog szólni ehhez anyu?". Mondtam neki, hogy pont ez érdekel a legkevésbé! Kinéztem neki egy hosszú, hófehér, uszályos ruhát, tüll, fátyolos fejdísszel.Inkább megveszem neki, még ha 2500 Euróba-ba kerül is, csak vegye ezt föl, mert ebben lesz tökéletes. Most megy a cirkusz, hogy akkor most mi legyen, mert minek ennyit költeni rá?!

Nem akar ebben lenni, mert fél, hogy az anyja megharagszik.

2021. júl. 1. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Ha hajadonként mennél férjhez, felvennél egy hófehér, hosszú uszályos ruhát fátyolos fejdísszel.
Nem vennéd fel, mert...( Kérlek indokold meg, hogy miért nem.)
27 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Abban menjen férjhez, amiben szeretne. Anyuka majd a saját esküvőjén intézkedjen.
2021. júl. 1. 16:41
 2/40 A kérdező kommentje:
Kérek minden kedves válaszolót, hogy objektív őszinte választ adjon!
2021. júl. 1. 16:43
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem egy kislányt veszel el?

Se anyuka, se te ne válassz helyette ruhát!

Mellesleg mindketten éretlenek vagytok, gyors válás lesz és rossz házasság, mert te elnyomod, az anyja elnyomta, ő meg meg akar felelni nektek. Majd ha felnő, rá fog jönni mi volt vele, és utálni fog mindkettőtöket.

19 éves, vagy mi?

2021. júl. 1. 16:45
 4/40 anonim ***** válasza:
95%
Neki kellene eldöntenie egyedül, hogy mit szeretne. Pont olyan erőszakos vagy, mint a "kedves" mama.
2021. júl. 1. 16:45
 5/40 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintem alap, hogy egy férfi fekete öltönyben hófehér ingben fekete nyakkendővel legyen felöltözve"

Ez alapján inkább te se osztogass esküvői öltözködési tanácsokat.

Mindketten gázak vagytok anyukával együtt. De egyébként nem hiszem el ezt a bugyuta sztorit a barackszínű nyanyakosztümmel meg a barna öltönnyel, meg a tradicionális maszlaggal, meg erőszakoskodó anyával és vőlegénnyel.

2021. júl. 1. 16:50
 6/40 A kérdező kommentje:

Hát szabadságra ment a jó ízlésetek? Hogy állna rajta egy kosztüm?

Nálunk az a szokás, hogy egy férfi fekete öltönyben nősül. Ehhez igazán csak a fehér ruha passzol, nem valamilyen barack színű gönc!!

2021. júl. 1. 16:54
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, hogy minimális szinten engednék beleszólást, olyan téren, ami szerintem alap... tehát hogy k...s ruhát ne vegyek fel, meg olyat, ami kinézetre nem elég elegáns. Én sem szólnék bele egyébként a párom öltönyébe, azzal lenne csak bajom, ha farmerben-pólóban stb. akarna jönni.

Szerintem az, hogy már a színét is meg akarod szabni... nekem nem lenne szimpatikus, és nem azért, mert anyu irányít, hanem azért, mert nem gondolom, hogy ezeknek az ősrégi, amúgy nem is Magyaországról gyökerező hagyományokat ennyire elvakultan kellene követni, és arra következtetnék belőle, hogy más téren is korlátolt, csőlátású, begyöpösödött vagy, én meg, szóval én inkább lefújnám az esküvőt és a kapcsolatot is, ha ilyen vitára kerülne sor. Persze ez esetetekben a csaj sem komplett, hogy kútba ugrik, ha anyuci azt mondja.

2021. júl. 1. 16:54
 8/40 anonim ***** válasza:
88%

Nekem eszem ágában nem lesz hófehéret felvenni, mert borzalmasan áll. Sápaszt, mint a franc, és nem, nem fogunk csak azért kétkiló sminket rám tenni, hogy ellensúlyozzuk.

Halványkék vagy halványzöld ruhám lesz, mert az jól áll és üdít, és ebbe a vőlegényemnek sincs beleszólása.

2021. júl. 1. 16:58
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen egyedül választottam ki, milyen legyen a ruhám, azért sejtése volt róla. Rajta pedig sötétszürke öltöny volt, klasszikus fehér ing, bordó nyakkendő, bordó mellény.

A menyasszonyod mit szeretne? Ez nem igazán derül ki a kérdésedből, pedig elég fontos szereplője a történetnek. Ha hajlik a fehér ruha felé, de drágállja, nézegessen menyasszonyi börzés csoportokat, vagy gondolkozzon el a varratáson. De ne csináljatok háborút az esküvőből, nem éri meg. Anyósjelöltnek meg lehet mondani, hogy bár nagyon szép lenne a kosztüm, de a menyasszony kinézett már egy klasszikus ruhát, amibe beleszeretett, ugyanez az öltönnyel. Ha normálisan kommunikáltok, és mindenki hajlandó kisebb kompromisszumokra, kevesebbet kell idegeskednetek.

2021. júl. 1. 16:59
 10/40 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bennem is van hiba, mert túlságosan maximalista vagyok!
2021. júl. 1. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!