Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, nők! Mennyire értetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyire értetek azzal egyet, hogy az esküvő a menyasszonyról szól, ahol a vőlegény csak egy kellék a sok közül?

Figyelt kérdés

Hallottam valahol ezt a mondatot, és én pasiként nem örülnék, ha csak egy kellék lennék a saját esküvőmön. Sőt egyenangú szervezőpartner szeretnék lenni. Szeretném, ha a párom meghallgatná a véleményem a szertartásról, a ruhákról, a menüről, a zenéről a lagziban, a lagzi helyszínről stb.

Vagy pasiként ne legyen semmi elvárásom a saját esküvőmmel szemben?

2020. márc. 2. 13:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát mert általában az a sztereotípia, hogy a nők pörögnek az esküvőn, a férfi az meg elviseli. Mondjuk én rosszul vagyok az esküvőktől kívülállóként is.
2020. márc. 2. 13:15
 2/19 anonim ***** válasza:
5%

Lényegében maga a párkapcsolat is erről szól nem csak az esküvő. Az esküvő a kapcsolat kicsinyített mása.

F

2020. márc. 2. 13:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem. Ha már valaki házasodni akar, intézzék fele-fele és legyen jó mind a kettőnek.
2020. márc. 2. 13:23
 4/19 anonim válasza:
93%
Mi közösen szerveztünk, terveztünk a férjemmel. Ha valami ötlete nem tetszett, akkor kitaláltunk valami olyat, ami mindenkinek megfelelt és ez fordítva is így volt. Igaz, mi pici esküvőt tartottunk és 1 hónap alatt szerveztünk le mindent...de ha nagyszabású lett volna akkor is együtt döntöttünk volna mindenben. Ne hagyd, hogy elnyomjanak.
2020. márc. 2. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Közös döntésnek kéne lennie. De nyilván van olyan férfi is, aki veled ellentétben a háza közepére nem kívánja az egészet (vagy a felét fölöslegesnek tartja), csak elviseli a menyasszony kedvéért.

Számomra (nőként) amúgy iszonyat irritáló, mikor minden a menyasszonyról szól, mintha valami királylány lenne, pedig annyi történik, hogy férjhez megy. Ehhez képest az a férfi, akivel összeköti az életét csak egy biodíszlet. Saját esküvőmön pl. ezért nem akarok bevonulást, lehetőleg még a vőlegénnyel sem. Gyűlölöm ezt a fajta "istenítést".

2020. márc. 2. 13:26
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Az esküvő a menyasszony bulija. Ez mindig így van.

Miatta lesz olyan az esküvő, hogy csilivili hófehér ruci, templom Jézus, táncitánci meg a szokások amik vannak.

2020. márc. 2. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ezt nem lehet kijelenteni, mert attól még, hogy nagy számban van erre példa, még nem minden esküvő szól a menyasszonyról.

Nekünk kis esküvőnk volt, családias, és mindent a férjemmel együtt intéztünk, közös döntés volt minden.

"Vagy pasiként ne legyen semmi elvárásom a saját esküvőmmel szemben?"

Hát nem így kell hozzáállni, és főként, párkapcsolatot sem tudnék elképzelni olyannal, aki kellékként/biodíszletként gondol rám, nem hallgatja meg a kéréseim, nemhogy összeházasodni vele.

Kevesebb hollywoodi nyál-filmet kellene nézni (ott szokták a szánkba rágni, hogy minden nő hercegnő, és mindegyiknek a hatalmas csodaszép esküvő az álma, ahol igazából a vőlegény mellékszereplő.)

29N

2020. márc. 2. 13:46
 8/19 A kérdező kommentje:

Említed itt a biodíszlet dolgot, na az én nem akarok lenni. Nem akarok a vörös rózsa után a kettes számú biodíszlet lenni, aki talán még megelőzi a fehér szegfűt, és, ha szerencséje van a kosorús lányokat is.

Sajnos 27 éves korom ellenére sose volt még párom, de nagyon romantikus alkat vagyok, és szinte jobban várom az esküvőmet, mint sok lány, és nő.

2020. márc. 2. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen.

De én nem voltam menyasszörny, a ruhát kivéve mindent közösek döntöttünk el, az esküvőn sem csak én voltam a középpontban.

2020. márc. 2. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Amint kimondod az igent, majd aláírod azt a papírt, attól a pillanattól fogva, az egészéleted olyan lesz. Épeszű ember, pont ezért sosem nősül!
2020. márc. 2. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!