Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rühellem az összes esküvőt. Nincs valami jó ötletetek, hogy mivel lehet megúszni ezeket?
Valami tényleg frappáns kéne.
Gyűlölöm a készülődést, a szertartást, a vőfélyt, azt hogy az esküvők 90%-a csak azért van, hogy megmutassák az emberek hogy ők is el tudnak cseszni milliókat a semmire, majd várják hogy visszaadd nekik, több százezrek egy fehér ruhára, mindenkinek meg kell felelni mindenben, erőltetett szar átvezetők, erőltetett játékok, lenéznek ha nem mész táncolni a menyecsketáncnál... jópofizás sok olyan emberrel, akinél azt is letagadnád hogy ismered, stbstb.
Csak én vagyok ezzel így?
Idén eddig 5 darab van a sorban, még nem döntöttük el mennyire megyünk...
Nem kötelező se esküvőre menni, se megszervezni a sajátodat. Senkinek nem kell megfelelni. Szabad akaratodból mész esküvőkre, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy már azért is el kell menned.
Egyébként neked nem mindegy, hogy ki mennyit költ el a saját esküvőjére, vagy hogy szervez-e egyáltalán?
Én berúgok. Nem látszik rajtam, jó a vége felé igen.
De akkor már mindegy.
Nekünk mindig pont akkor van a lefoglalt üdülésünk. Van ilyen 🤭🤷♂️
Amúgy csak olyanok esküvőjére kell elmenni, akiket te is szívesen látnál a sajátodén (vagy ha esküvőellenes vagy, akkor bármilyen rendezvényről lehet szó, pl szülinapodra akiket meghívnál, azokhoz kell elmenni. Ennyi)
Tehát az, hogy meghívnak, még nem jelenti azt, hogy el is kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!