Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan szerveznétek az esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerveznétek az esküvőt, ha ilyen helyzet lenne?

Figyelt kérdés

Esküvőt szerveznék, de van egy kis probléma.

Sajnos olyan problémám van hogy elváltak szüleim. ( Én 23, húgom 20) Mindkettőjüknek van már párja. Mindkét szülőmmel jó a viszonyom. De viszont most nem tudom hogyan hívjam meg őket az esküvőmre.

Csak őket mint a szüleimet,( csak ők ketten neveltek fel), vagy elhivjam az élettársukat is, ( nem nagyon ismerem őket).

Ebben teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom hogyan lenne jó. Szívem szerint csak apukám és anyukám hívnám meg, de attól félek hogy abból csak sértődés lesz.

Ti hogyan csinálnátok? Akiknek elváltak a szülei ők hogyan csinálnák?

2021. jún. 11. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az anyós véleményén felröhögtem. Elég tuskó nő lehet, sok bajod lesz még vele később.

Le leszek szavazva, de kis létszámú esküvőre nem csődíteném oda az új párokat is. Egyetlen egy napot kellene elviselniük az utánfutók nélkül, a saját gyerekük kedvéért. Ennyit minden normális ember ki tud bírni.

2021. jún. 16. 12:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Anyossal már most bajok vannak, mindig beszólogat.

Igen ezért vagyok dillemába, de inkább megbeszélem velük hogy én hogyan szeretném.

2021. jún. 17. 08:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Több olyan esküvőn is voltam már, ahol az öröm szülők elvàltak voltak. Még a leg problèmásabb pár, akik azóta is vitàznak, ők is normálisan viselkedtek. Szerintem hívd meg őket, de anyudnak és apudnak is mond el, hogy semmi fèle konfliktust nem szeretnèl aznap. Ha valamelyiknek ellenvetèse van, pèdàul apud sèrelmezi, hogy anyud pàrja ott lesz, vagy fordítva, anyud nem akarja, hogy apud párja ott legyen, akkor jelentsd ki, hogy egyikükè sem hivatalos az esküvőre. Àlltalàban normàlisak az emberek, és nem akarjàk a gyerekük nagy napját tönkre tenni. De azért beszélj velük
2021. jún. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!