Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan szerveznétek az esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerveznétek az esküvőt, ha ilyen helyzet lenne?

Figyelt kérdés

Esküvőt szerveznék, de van egy kis probléma.

Sajnos olyan problémám van hogy elváltak szüleim. ( Én 23, húgom 20) Mindkettőjüknek van már párja. Mindkét szülőmmel jó a viszonyom. De viszont most nem tudom hogyan hívjam meg őket az esküvőmre.

Csak őket mint a szüleimet,( csak ők ketten neveltek fel), vagy elhivjam az élettársukat is, ( nem nagyon ismerem őket).

Ebben teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom hogyan lenne jó. Szívem szerint csak apukám és anyukám hívnám meg, de attól félek hogy abból csak sértődés lesz.

Ti hogyan csinálnátok? Akiknek elváltak a szülei ők hogyan csinálnák?

2021. jún. 11. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Én meghívnám az élettársukat, hiszen bárkinek, akinek van komolyabb kapcsolata, annak illik hagyni, hogy elhozza őt, mint +1 fő. Akkor is, ha te nem annyira ismered.
2021. jún. 11. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

A párjukat is hívd meg.

Esküvőre alapesetben úgy hívunk távolabbi rokont is, hogy a párjával, családjával együtt.

2021. jún. 11. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindegy, hogy mekkora esküvőt szeretnél, mikor váltak el, milyen viszonyban vannak ők egymással. DE, az is beszédes, hogy szerinted jó a szüleiddel a viszonyod, de nem ismered az élettársaikat; egyenlő közöd nincs hozzájuk, csak formálisan.

Ha szűk körű esküvőt tervezel, akkor csak a szülőkkel számolj, egyébként ha feszültséget nem okoz, akkor miért ne hozhatnák a plusz 1 főt.

2021. jún. 11. 22:47
 4/13 A kérdező kommentje:

Most váltak el egy fél éve.

50 fős esküvőt tervezünk, ők még bele férnek.

( Igazából anyós nem örülne neki, mert ő nem tudja nem elfogadni hogy ez történt köztük.) Anyukám és apukám megvannak egymás mellett, nem veszekednek. Én illembol hívnám meg őket csak, meg én a szüleim nézem.

Bár attól félek hogy anyukám és a másik nő között konfliktus lenne.

Nem tudom őszintén.

2021. jún. 11. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Illik meghívni a párjaikat is.

Intelligens emberek pedig nem a te esküvődön fognak balhézni.

Én mind a kettőnek elmondanám, hogy meghívtam a másik fél párját is, hogy ne érje őket meglepetésként, fel tudjanak rá készülni. Ha mind a kettőnek van már másik párja, akkor meg amúgy is jobban viselik a helyzetet, mintha csak az egyiknek lenne.

2021. jún. 12. 01:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat.
2021. jún. 12. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg őket, feltételezhetően ha fél év után mindkettejüknek párja van, akkor ez a házasság rég halott, és nem dagonyáznak a sérelmeikben. Szerintem a szüleid lesznek olyan értelmesek, hogy nem hozzák el az új párjukat, ha ez náluk feszültséget okoz, de ezt bízd rájuk.
2021. jún. 12. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából anyós nem örülne neki, mert ő nem tudja nem elfogadni hogy ez történt köztük."

Na, ez aztán mindennek a teteje, hogy valaki nemhogy a menye/vője életébe akar beledirigálni, de még a nászáékéba is!

Anyósodnak ehhez annyi köze van, mint a hatodfokú unokatestvérednek: SEMMI!

"Bár attól félek hogy anyukám és a másik nő között konfliktus lenne."

AZért az durva lenne, ha egy anya a saját lánya lakodalmát rontaná el azzal, hogy botrányt csinál a volt férje barátnője miatt.

Nyilván előre jelezd mindenkinek, hogy a másikuk párját is hívod. Ha szükségesnek tartod, akkor mindenkinek hívd fel a figyelmét arra, hogy a kulturált viselkedést az összes jelenlevőtől elvárod!

2021. jún. 12. 10:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Igazából anyós nem örülne neki, mert ő nem tudja nem elfogadni hogy ez történt köztük - és kit érdekel?
2021. jún. 13. 19:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ugyan ezt mondtam neki én is. Mert neki igazság szerint nincs beleszólása.

2021. jún. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!