Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a menüsor megfelel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a menüsor megfelel egy esküvőre, vagy inkább olyan, mint egy "vasárnapi ebéd"?

Figyelt kérdés

Újházy tyúkhúsleves

Cigánypecsenye

Rántott csirkemell

Rántott karfiol

Rántott sajt

Petrezselymes burgonya rizibizi

Házi vegyes savanyúság

Tartármártás

Töltött káposzta

2021. jún. 1. 14:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Eddig minden esküvőn, amire meghívtak ez volt a kaja, szóval nyilván "megfelel esküvőre". Nem hiszem, hogy "mostanában" lenne ez a divat, nagy létszámú, falusi stílusú esküvőkön mindig is ez volt. Anyámék, de még a nagyszüleim is pontosan ugyanezzel a menüvel várták a vendégeket anno.

Szóval szerintem semmi gond nincs vele, a többség eleve ilyen kajára számít, ha esküvőre hívják.

2021. jún. 1. 16:14
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen rendben van, ha egy salival kiegészítitek.
2021. jún. 1. 16:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy uborkasaláta jó lenne hozzá. Nekem is túl sok a húsos étel, pont azok a húsok amiket én nem szeretek így maradna a rántott karfiol és sajt körettel.
2021. jún. 1. 16:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
De rég ettem rizibizit, egyébként jó ez a menü, sok esküvőn van ez a hús leves, töltött káposzta, rántott dolgok kombó. Plusz sütemények pogácsok.
2021. jún. 1. 17:26
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Egy kis családi "lagzit" tervezünk a kertben, a polgári szertartás után.
2021. jún. 1. 17:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, erre meg tökletes, egyébként a legtöbb családnál ilyen ritka eseményeknél is, pl. ballagás általában ilyen "vasárnapi ebéd" menü van. Leves, rántott ez az amaz, süti aztán jó napot! Vagy esetleg grilleznek, ha van rá lehetőség.
2021. jún. 1. 17:47
 17/28 anonim ***** válasza:
18%
Utálom a rántottat, a zsírosat, szóval nekem ez maga az éhezés lenne. Aki ételérzékeny az mit eszik?
2021. jún. 1. 17:48
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

Volt régen itt egy kérdés amit egy szülő tett fel. A gyereke lagzijára készültek, de a kérdező és a párja (tehát a menyasszony szülei) speciális diétát kell hogy tartsanak, ami a pizzázóban tartandó lakodalomban nem megoldott.

Az volt a kérdés, hogy "köteles" e a házasulandó pár a család számára megfelelő ételről is gondoskodni.

Kb 70 válasz érkezett, jó nagy veszekedés volt a kommentek alatt, mindenki ezerrel tolta hogy nem, nem kötelesek, oldják meg maguknak, a pár olyan ételt intéz el, ami nekik megfelel. Másnak nem kell megfelelni. Ezek a válaszok voltak felpontozva.

2021. jún. 1. 18:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

18: én megyek nyáron esküvőre és készülnek az összes olyan embernek, aki allergiás valamire, és olyannak is aki csak "simán" vega, vegán.

ha meg valaki így nem megy el, akkor meg sértődés van.

2021. jún. 1. 18:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez, én pl. az összes ételt szeretem.
2021. jún. 1. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!