Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a menüsor megfelel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a menüsor megfelel egy esküvőre, vagy inkább olyan, mint egy "vasárnapi ebéd"?

Figyelt kérdés

Újházy tyúkhúsleves

Cigánypecsenye

Rántott csirkemell

Rántott karfiol

Rántott sajt

Petrezselymes burgonya rizibizi

Házi vegyes savanyúság

Tartármártás

Töltött káposzta

2021. jún. 1. 14:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék neki:)
2021. jún. 1. 14:56
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Finomnak finom, de nekem olyan vasárnapi ebéd érzésem lenne tőle. Bajnak nem baj egyébként, csak pl én a levesből nem ennék, mert nem szeretem az húslevest. De ez nyilván ízlés dolga. Ha valaki esetleg vega, az is talál kedvére valót, ez a lényeg.
2021. jún. 1. 14:57
 3/28 anonim ***** válasza:
57%
vasárnapi ebéd
2021. jún. 1. 14:59
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerű, viszonylag olcsó, ezeket a kajákat mindenki szereti. Jó hangulatú, családias, egyszerűbb nem puccos esküvőre tökéletes.
2021. jún. 1. 14:59
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
Én személy szerint semmit nem ennék erről a menüsorról, de amúgy nincs gond vele szerintem, több esküvőn voltam már ahol hasonló jellegű menü volt és a vendégek túlnyomó többségének teljesen megfelelt. A kisebbség meg majd alkalmazkodik, mindenkinek úgyse tudsz kedvezni.
2021. jún. 1. 15:14
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Valóban olyan, mint egy vasárnapi ebéd sőt én annyira nem rajongok a hagyományos magyar konyháért de még így is jobban örülnék ennek vendégként, mint valami flancos fine dining menünek. Egyébként te ismered a vendégeid, ha hagyományos ízlésük van akkor biztos örülnek majd neki.
2021. jún. 1. 15:20
 7/28 anonim ***** válasza:
64%

Most ez divat. Annyira elszálltak az esküvői árak, hogy mindenki megy lefelé a színvonallal.

Ilyen menüvel is 3-4 millió egy 80 fős esküvő (főleg az ital, több helyen lâttuk, hogy ez a menü 6000 forint/fő és mellé 7000 forint az ital, gyakran tömény nélkül+ 100 000 az esküvői torta + pogácsa +sütemény + welcome drink (1000-2000 forint/fő, fél óra italért)).

2021. jún. 1. 15:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé mindenevő vagyok, de saláta vagy nem rántott főétel hiányozna.
2021. jún. 1. 16:03
 9/28 anonim ***** válasza:
89%

nekem túl "hagyományos" és unalmas, túl sok hús és rántott cucc, de téneg nem tudsz mindenkinek megfelelni és ezek az ételek szerintem is a magyarok nagy része által kedvelt fogások.

te tudod milyen a vendégek nagy része, hogy a hagyományos, vagy kivsit extrább stílust szeretik

2021. jún. 1. 16:08
 10/28 anonim ***** válasza:
35%

hat ez ilyen tipikus falusi zsiros magyaros menu. en szemely szerint a rantott karfiolon, petrezselymes krumplin meg huslevesen kivul nem nagyon ennek meg belole semmit es csalodott lennek.

de ha a te vendegeid ilyen falusibb egyszeru arcok, akik szeretik az ilyen kajakat, akkor jo lehet. a vendegseg osszetetelen mulik, szerintem valami erdekesebb menu jobb lenne, en biztos nem adnek ilyeneket az eskuvomom, de te ismered a rokonaid.

2021. jún. 1. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!