Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a menüsor megfelel egy esküvőre, vagy inkább olyan, mint egy "vasárnapi ebéd"?
Újházy tyúkhúsleves
Cigánypecsenye
Rántott csirkemell
Rántott karfiol
Rántott sajt
Petrezselymes burgonya rizibizi
Házi vegyes savanyúság
Tartármártás
Töltött káposzta
Most ez divat. Annyira elszálltak az esküvői árak, hogy mindenki megy lefelé a színvonallal.
Ilyen menüvel is 3-4 millió egy 80 fős esküvő (főleg az ital, több helyen lâttuk, hogy ez a menü 6000 forint/fő és mellé 7000 forint az ital, gyakran tömény nélkül+ 100 000 az esküvői torta + pogácsa +sütemény + welcome drink (1000-2000 forint/fő, fél óra italért)).
nekem túl "hagyományos" és unalmas, túl sok hús és rántott cucc, de téneg nem tudsz mindenkinek megfelelni és ezek az ételek szerintem is a magyarok nagy része által kedvelt fogások.
te tudod milyen a vendégek nagy része, hogy a hagyományos, vagy kivsit extrább stílust szeretik
hat ez ilyen tipikus falusi zsiros magyaros menu. en szemely szerint a rantott karfiolon, petrezselymes krumplin meg huslevesen kivul nem nagyon ennek meg belole semmit es csalodott lennek.
de ha a te vendegeid ilyen falusibb egyszeru arcok, akik szeretik az ilyen kajakat, akkor jo lehet. a vendegseg osszetetelen mulik, szerintem valami erdekesebb menu jobb lenne, en biztos nem adnek ilyeneket az eskuvomom, de te ismered a rokonaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!