Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisérő lany aki a volegenyt kiseri milyem ruhaban szokott lenni? mar az abroncsos nagy ruha nem divat ugye?linkelnetek kepet milyet lehet oda
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 08:22
21/23 anonim válasza:
Én voltam kb. 15 éve egy határon túli magyar falusi esküvőn,ahol a vőlegényt koszorúslány kísérte, én voltam az a koszorúslány. Ha jól emlékszem,akkor a vőlegényt csak a lányos házig kísértem,utána már együtt vonult a menyasszony és a vőlegény a templomba. A vőlegény részről a lányok kék ruhában voltak, köztük én is, bérelt abroncsos ruha volt, felül csipke,alul szatén. A menyasszony részéről a lányok pedig rózsaszín vagy bordó ruhában. Manapság amúgy nem tudom,hogy tartják-e ezt a felállást,szokást, akkor így volt.
22/23 anonim válasza:
Az első vőfély szokta kísérni a mennyasszonyt, és az első koszorúslánya vőlegény, amíg ki nem mondják az igent. Ez akkor van, ha templomba, vagy a polgámesteri hivtalaba csapatostul vonul át a násznép. Falun nagyon nagy divat volt ez 20 éve is még kb.
23/23 anonim válasza:
Én kísértem mindkèt fiú tesómat. Hosszú maxi ruha volt rajtam, a koszorúslànyokon is. Vacsora előtt àtöltöztem kènyelmesebbe, az meleg volt, és nehéz volt benne jönni menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!