Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisérő lany aki a volegenyt kiseri milyem ruhaban szokott lenni? mar az abroncsos nagy ruha nem divat ugye?linkelnetek kepet milyet lehet oda
ennse ertem, ez mi.. a volegenyt az anyja szokta kiserni maximum.
de szerimtem olyasmi ruha, mint a koszoruslanyoke, egy egyazeru, elegans, hosszu ruha megfelelo lehet. abroncs mar reg nem divat, menyasszonyoknal se nagyon...
van egy kiindulo hely a templomba menez fele es ott kiseri a menyasszonyt egy fiu . a volegenyt meg egy lany.majd a templom utan mar egyutt jonnek ki
felenk ilyen van
vagy ez nalatok hogy mukodik?
Se Budapesten se vidéken nem láttam még ilyet hogy kísérőlány meg fiú. Külföldön se. Nincs ilyen, mi értelme ennek a kérdésnek?
Apa, anya híján idősebb rokonok kísérik oltárhoz a feleket, nem lányok meg fiúk. (Pl Károly kísérte be Meghant az apja helyett.)
Inkább te mondd meg hogy hol van az a "felétek".
Én budapesti vagyok (vagyis voltam). Nincs ilyen vonulás meg zenekar. Autóval érkezik a menyasszony, templom előtt kiszáll, ott várja a kísérője, elsősorban az apja, ha nincs akkor leendő após vagy idősebb férfirokon és bekíséri az oltárnál várakozó vőlegényhez.
Külföldön is ugyanez a forgatókönyv.
Nálunk nincs ilyen, a szülők szokták kísérni a párt: a menyasszonyt az apukája, a vőlegényt az anyukája. De sokszor együtt mennek.
Max. úgy tudom elképzelni, hogy az egyik koszorúslány kíséri a vőlegényt, ez is valami ilyesmi funkció lehet. A lényeg, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt, tehát, ha ő nem abroncsosban van, akkor te ne vegyél fel abroncsosat. De szerintem egy hosszú, elegáns ruhával nem lehet mellélőni:
Nálunk 30 éve falun valóban volt kísérője a vőlegénynek, és a menyasszonynak is kísérőfiúja. Hagyomány volt. Heves megyei vagyok. Azt nem tudom máshol így volt-e, de felénk igen.
A kisérőlányok abban voltak, ami nekik tetszett, de általában rózsaszín, bordó, világoskék, zöld abroncsos ruhákba öltöztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!