Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoljak erről az esküvőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak erről az esküvőről?

Figyelt kérdés
Barátnőmről van szó, lányok vagyunk, legjobb barátnő szint kb..Szóval van neki egy iszonyatosan f*S kapcsolata, állandóan veszekedtek, vergődtek, hadakoztak, többször voltak külön, különköltöztek egy évre, szidták egymást. Állandóan a rinyálást hallgattam napi szinten.. Volt,hogy össze is verekedtek. Már beszéltem vele, hogy hagyja ott, jobb, ha vége, hisz nem boldogok sőt. Más gondok is vannak, de tömören ennyi. Persze az ő élete, ő döntése..Talán ezért is egy ideje nem beszélünk, viszont értesültem róla,hogy mégis hozzáment ehhez az alakhoz. Ő végig nagyon erőltette az esküvőt, sikerült is neki. Most mit tegyek, nem szeretnék a megkeseredett barátnő szerepében mutatkozni, meg azt se, hogy irigynek gondoljon, de szívből se örülök ennek az egésznek. (Én nem mentem még férjhez, terveztem, de hasonló okok miatt már nem is akarok a mostani páromhoz.) Szóval kicsit féltem is őt, hogy valami hülyeséget csinált ezzel a lépéssel.
2021. máj. 15. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell gondolnod róla. Legyél mellette, ha jó, ha rossz a házassága, ennél jobban felesleges beleásni magad.
2021. máj. 15. 12:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy a sz*rhoz nem szeretnék asszisztálni, amibe önszántából lépett. A rossz házasság elkerülhető lett volna. Vagy tényleg manapság tok mindegy, hogy kihez, csak menjünk férjhez,hogy megmutassuk mindenkinek? Miért vannak ilyen kamu házasságok.
2021. máj. 15. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem a te problémád, érted? Neked barátként annyi a dolgod, hogy ha valóban rossz a kapcsolatuk, akkor segítesz neki akkor, amikor borul a bili. Nem te hozod fel a témát, nem szapulod a férjét, csak vele foglalkozol és a barátságotokkal.

Én alig 20 évesen mentem férjhez. A legjobb barátnőm nagyon nem ez a típus, nem értette, miért döntöttem így, szerintem furcsa volt neki az is, hogy a férjem idősebb 11 évvel. De sosem szólt be semmiért, aztán sok évvel később mondta el, hogy amúgy az elején nem értette, most meg tökre irigykedik a családunkra. Mikor ő összejött a párjával, az sem tetszett nekem. Régi közös ismerős a pasi, nagyon nem tartottam hozzá valónak, de az idő őket igazolta, boldogok együtt és teljesen kivirult a barátnőm.

Ha beleszóltunk volna, mindketten boldogtalanok lennénk ahelyett, hogy én a tizenéve boldog házasságomban éljek és neveljem a gyermekeinket, ő pedig egy boldog kapcsolatban legyen és végre érezze, hogy tartozik valakihez.

Ha ne adj Isten, valamelyik szerelem véget érne, biztos vagyok benne, hogy egyikünk részéről sem érkezne a “naénmegmondtam”, egyszerűen támogatnánk egymást.

2021. máj. 15. 12:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze, igaz amit írsz, de azért vannak szintek. Meg én sose avatkoztam bele, magától avatott be minden részletbe, akkor is ha nem rám tartozott.

Azt is tudom,hogy csak presztizsből házasodtak, mert mindig hajtogatta, nem baj ha utána rögtön elválnak, de ő akkor is férjhez megy..

Meg ha már a kapcsolat elején ilyen durva jelenetek vannak, akkor mi lesz később? Érdekes, ha ezt a kérdést úgy tettem volna fel, hogy én vagyok a nő és bantalmaz a párom meg mindenféle K**vannak elhord, fel lennének háborodva az emberek és arra biztatnànak,hogy pattanjak meg azonnal.

2021. máj. 15. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Most arról beszélsz, hogy rossz a házassága, de te jobb vagy, mert te nem házasodtál, DE ugyanolyan rossz kapcsolatban vagy. Talán papír nélkül te eszesebb maradtál?
2021. máj. 15. 16:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Annyi különbséggel, hogy én nem erőltetem az esküvőt és amint tehetem le is zárom ( most van folyamatban). Nálunk a párom a közös gyereket erőlteti, de eszem ágában sem lenne már így bevállalni. Azért nem tetszik, mert rossz példa lehet sokaknak, meg elhinti ezzel azt az illúziót, hogy "igaz,hogy kinyírtuk egymást, de látjátok, mégis működik". A kérdésem erről a problémáról szólt volna az peldajan keresztül, hogy miért házasodnak ennyien felelőtlenül, kivagyisàgból,sok embernek gondot okozva ezzel később.
2021. máj. 15. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok . Így sem hiszem, hogy könnyebb. Persze extra gáz a barátnőd, gondolom kellett neki a fehér ruha. Remélem gyerek nem lesz.

De nézz szét. Hány ember házasodik ugyanilyen felelőtlenül. Mert hú nagy szerelem, kb. 1-2 éve ismerik egymást, azaz sehogy mert még ott a rózsaszín köd.

És most? Olvasgass itt. Hányan szeretőznek, keresnek kiutat, csak nem tudnak válni, mert összetették mindenüket plusz gyerek.

Ja és akkor jön itt a nőegylet, hogy miért nem javítja meg a házasságát. Mert nem lehet már bmeg. Hát évek óta kihűlt. És nem is akarják. Ennyi.

Legalább barátnőd egyből a közepébe csapott :D

2021. máj. 15. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

Ja és még itt vannak azok a házasok akik évek óta egy semmilyen kapcsolatban vannak és azzal ámítják magukat , hogy ez a teljesen természetes, mert áá szex nem lényeges, huszadrangú. Szólsz leüvöltik a fejedet, mert hát te szexmániás vagy. Ölelés? Néha vagy az sem. Csók? Ciki x kor felett. Nem vicc.

Szóval 1 kivétellel csupa csődtömeg házasságokat látok

2021. máj. 15. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez az elv vezérelte őt is, hogy úgyis sz*r minden kapcsolat és akkor ő így már jó lesz. Pedig nagyon nem. Persze tökéletes kapcsolat nem létezik, de VANNAK jó kapcsolatok, ahol pláne nem süllyednek ilyen mélyre. Igény sokan azt hiszik ez egy játék, persze nagyon rosszra is fordulhatnak a dolgok. Saját szememmel láttam ilyet a családban, mikor már nagyon elfajultak a dolgok, akkor sem lehetett válni, mert az nem volt opció a férjnek, hiszen "szerette" a nőt..na persze. Nagykéssel kergette, társaságban üvöltve lek*vázta stb. Iszonyú kellemetlen volt mindenkinek. Meg is szakadt jócskán a kapcsolat. Isteni csoda,hogy nem lett komolyabb baja a feleségnek, és végül azzal oldódott meg az egész, hogy a férj meghalt..most persze megy a siratàs, hogy elment a szeretett férj. De olyat is tudok akik már esküvő előtt verekedtek, volt kezeltörés is, majd évekig etetés, hogy minden rendbe jött, persze válás lett a vége, meg rendőri beavatkozás is kellett. Hosszú a lista. :) Az ilyen szintű képmutatást sose fogom megérteni. Másik meg, hogy ilyen körülmények közt elvész a lényeg, amit az esküvő meg a fehér ruha szimbolizàl,mint tisztelet, szeretet, elfogadás... Igaz a megcsalás is komoly gond, de az agresszióra semmilyen szinten nem lehet magyarázat.
2021. máj. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!