Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről az esküvőről?
De ez nem a te problémád, érted? Neked barátként annyi a dolgod, hogy ha valóban rossz a kapcsolatuk, akkor segítesz neki akkor, amikor borul a bili. Nem te hozod fel a témát, nem szapulod a férjét, csak vele foglalkozol és a barátságotokkal.
Én alig 20 évesen mentem férjhez. A legjobb barátnőm nagyon nem ez a típus, nem értette, miért döntöttem így, szerintem furcsa volt neki az is, hogy a férjem idősebb 11 évvel. De sosem szólt be semmiért, aztán sok évvel később mondta el, hogy amúgy az elején nem értette, most meg tökre irigykedik a családunkra. Mikor ő összejött a párjával, az sem tetszett nekem. Régi közös ismerős a pasi, nagyon nem tartottam hozzá valónak, de az idő őket igazolta, boldogok együtt és teljesen kivirult a barátnőm.
Ha beleszóltunk volna, mindketten boldogtalanok lennénk ahelyett, hogy én a tizenéve boldog házasságomban éljek és neveljem a gyermekeinket, ő pedig egy boldog kapcsolatban legyen és végre érezze, hogy tartozik valakihez.
Ha ne adj Isten, valamelyik szerelem véget érne, biztos vagyok benne, hogy egyikünk részéről sem érkezne a “naénmegmondtam”, egyszerűen támogatnánk egymást.
Persze, igaz amit írsz, de azért vannak szintek. Meg én sose avatkoztam bele, magától avatott be minden részletbe, akkor is ha nem rám tartozott.
Azt is tudom,hogy csak presztizsből házasodtak, mert mindig hajtogatta, nem baj ha utána rögtön elválnak, de ő akkor is férjhez megy..
Meg ha már a kapcsolat elején ilyen durva jelenetek vannak, akkor mi lesz később? Érdekes, ha ezt a kérdést úgy tettem volna fel, hogy én vagyok a nő és bantalmaz a párom meg mindenféle K**vannak elhord, fel lennének háborodva az emberek és arra biztatnànak,hogy pattanjak meg azonnal.
5-ös vagyok . Így sem hiszem, hogy könnyebb. Persze extra gáz a barátnőd, gondolom kellett neki a fehér ruha. Remélem gyerek nem lesz.
De nézz szét. Hány ember házasodik ugyanilyen felelőtlenül. Mert hú nagy szerelem, kb. 1-2 éve ismerik egymást, azaz sehogy mert még ott a rózsaszín köd.
És most? Olvasgass itt. Hányan szeretőznek, keresnek kiutat, csak nem tudnak válni, mert összetették mindenüket plusz gyerek.
Ja és akkor jön itt a nőegylet, hogy miért nem javítja meg a házasságát. Mert nem lehet már bmeg. Hát évek óta kihűlt. És nem is akarják. Ennyi.
Legalább barátnőd egyből a közepébe csapott :D
Ja és még itt vannak azok a házasok akik évek óta egy semmilyen kapcsolatban vannak és azzal ámítják magukat , hogy ez a teljesen természetes, mert áá szex nem lényeges, huszadrangú. Szólsz leüvöltik a fejedet, mert hát te szexmániás vagy. Ölelés? Néha vagy az sem. Csók? Ciki x kor felett. Nem vicc.
Szóval 1 kivétellel csupa csődtömeg házasságokat látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!