Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy a lány/legénybúcsú arra való, hogy minél több emberrel lefeküdjenek? Ez így is szokott menni?
A környezetemben a többség nem ezt gondolja. Általában vicces feladatokat csinálnak a lányok, a srácok meg csak kapják a beszólogatásokat és isznak. Néha van sztriptíztáncos, de csak poénból és egy öltáncig mindkét nemnél.
Persze, vannak olyanok, akik lány/legénybúcsún szexelnek, de ők előtte és utána is csinálták.
Kinek mi. De csak úgy szabad szerintem, ha közös megegyezésen alapszik.
Amúgy én ndm támogatom ezt. Az én leánybúcsúm otthon lesz, barátnőkkel, tesókkal, vicces játékokkal. A barátom meg nem is akar legénybúcsút.
Ezt értelmes ember nem így gondolja.
A pároméknál sem orgia volt legénybúcsún, hanem elmentek egyikőjükhöz, beszélgettek, este megittak pár sört a kocsmában, majd éjszaka nekiálltak marhapörköltet főzni, mert az poén. :D
Persze közben pálinka, Jäger, miegymás... a pörkölt jó lett (a még józanabbik tagok megcsinálták), de reggelre a csapat 95%-a kifeküdt.
De exemék társaságában van jópár olyan arc, akiknél a csajok, a részegség, "utolsó buli", stb.-mentalitás dívik, és bizony volt megcsalás, amiről a menyasszonyon kívül mindenki tudott.
Én nem szóltam bele, mert akkor már egy ideje nem voltunk együtt a sráccal, de szerintem ez szánalmas.
29n
Többek között ezért is ex az ex - a hideg rázott a nagyképű, egyébként suttyó haverjaitól, akikkel még egymás szexuális életét is 100% megosztották.
Konkrétan az egyik csaj azért szólt be, hogy miért nem szpom le az exemet - én meg néztem rá, hogy wtf?
Pár leánybúcsún voltam, senki nem feküdt le senkivel. :))
Egyszer volt vetkőzős fiú, de az egyik hülye haverunk volt, és csak poén volt az egész. Olyan jelmez volt rajta, hogy csak a végén lehetett felismerni és gatya-trikóig "vetkőzött".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!