Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire hallgatnál a legény-/leánybúcsúval kapcsolatban?
osztom az első véleményét, azonban kiegészítem:
te miért akarnád befolyásolni az ő búcsúját? ennyire nem bízol meg benne? az, hogy a tiéden nem lesz, az a te ügyed. de miért akarnád megszabni szimplán az egód miatt, hogy az övé milyen legyen? és ha ő szeretne, akkor most mi van? nem mész hozzá, mert azt hiszed, hogy ő akkor nem tisztel téged? bocsi, de ez a felfogás kicsit nevetségesen hangzik.
ne legyen már ebből a pitiáner dologból balhé!
nem a haverok döntik el, majd ő saját maga eldönti, hogy mit szeretne az ő búcsúján :)
az én véleményem az, hogy az övén legyen, ha azt akarja, ez egyáltalán nem mérvadó
Neked fontos?
Ha igen, jussatok valahogy konszenzusra a jegyeseddel, elvégre ha ezt sem tudjátok megbeszélni, akkor nagyon nem kellene esküdnötök.
Ha nem, akkor a "barátaid" vagy tiszteletben tartják, vagy nem igazi barátok.
Nyilván a vőlegényemre hallgatnék, de ennek két oka van:
egyfelől ez egy teljesen jogos és érthető kérés a részéről, másfelől meg én sem szeretnék sztriptíztáncost. Ha valakinek ez az igénye, akkor majd a saját leánybúcsúján azt csinál, amit akar, vagy menjen el ilyen helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!