Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak nem lehetne leány/legénybúcsúja, akkor te is lemondanál a sajátodról együttérzésből?
nem mondanék le róla, nem én tehetek róla, hogy nincsenek jó barátai.
L22
Igen, tartanék. Most az egy dolog, hogy neki nem lehet, mert így alakult. Attól én még ettől függetlenül tarthatok. Nem kell ennyire egymás nyakán lenni, hogy ha neki nincs, akkor nekem se legyen már. Ez annyira éretlen felfogás.
A másik részéről pedig önzőség is lenne, ha elvárná, hogy akkor a párja is mondja le a sajátját.
Én tartanék
Ha félnék hogy vitát szül, akkor felhívnám a legjobb haverját aki "viszonylag" közelebb van, hogy aznap menjenek el valahova.
Fú, az első két válasz láttán megijedtem, de látom, vannak még olyan mentalitásúak, mint én. :)
Engem még egyáltalán nem érint a dolog, csak kipattant a fejemből egy másik pár kapcsán, így gondoltam, felteszem a kérdést a nagy gyk-s közösségnek.
Én személy szerint vagy nem tartanék, vagy közös lenne. A saját leánybúcsúmon nem tudnám úgy jól érezni magam igazán, hogy közben tudom, hogy a vőlegényem csalódott, mert valamilyen oknál fogva neki nem lehet.
Én nem mondom, hogy ez konkrét elvárás a részemről, de ha a párom saját magától nem lenne erre hajlandó fordított esetben, akkor hozzá se mennék. Azért ennyi empátia minimum kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!