Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a párodnak nem lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak nem lehetne leány/legénybúcsúja, akkor te is lemondanál a sajátodról együttérzésből?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Ha a párod szeretne leány/legénybúcsút, de nem tud tartani, mert pl nincsenek olyan jó barátai, vagy nagyon szétszéledt a baráti köre és nem tudnak összgyűlni, de tudod hogy szeretett volna, és rosszul érzi magát emiatt, te tartanál így magadnak legény/leánybúcsút vagy szolidaritásból te se tartanál?

2017. máj. 2. 19:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk hasonló helyzet volt. Igazából senki nem vállalta a szervezést, de ő maga momdta, hogy emiatt el ne maradjon az én lánybúcsúm. Mondjuk nekem se volt extrém bulim. Egy kis kitűző mutatta csak, hogy ez nem egy egyszerű összeül pár barátnő est.
2017. máj. 2. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez elég könnyen meg lenne oldva - egyikünk sem akar. De én ebben az esetben megtartanám (pont azért, mert közülünk én vagyok az, akinek nincs annyi barátja... páromnak se sokkal több, de azért több... én kibírok egy estét otthon egyedül, és nem érezném annyira rosszul magam... én meg az ő boldogságát nem szúrnám el).
2017. máj. 3. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van. Tehát én tartanék de nincs kivel.

Nem akarom hogy ő lemondjon róla miattam, de szeretném ha az enyém egy közös lenne, amin fiúk-lányok vegyesen jelen lennének.

Csináltunk ilyet rokonnak és nagyon jól sikerült. Mindenki jól érezte magát. :)

2017. máj. 3. 11:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A másik oldalról írok:

ha a párom kitalálná, hogy nem megy legénybúcsúba, csak, mert nekem nincsenek barátnőim, én magam szerveznék neki egyet :D

Viccet félretéve, csak azért, mert én magamnak való vagyok, összvissz egy barátnővel, nehogy már otthon ücsörögjön ő is, mikor neki sok barátja van, tud kikkel menni :)

De ugyanígy fordítva is: ha ő lenne ilyen introvertált, nekem meg sok barátnőm, mennék, naná - és nem, nem pasik miatt, hanem mert a lányok készültek volna rá.

2017. máj. 3. 11:27
 15/23 anonim ***** válasza:

Én nem tartottam legénybúcsút, mert eltávolodtam a gyerekkori barátaimtól, akiket meg most ismerek, azokkal nem vagyok ennyire jóba.

Viszont semmi kifogásom nem volt az ellen, hogy a menyasszonyomnak (most már feleségem) legyen lánybucsúja. Miért ne érezhetnék jól magukat?

Nekem nem volt ennyire fontos ez. Egyébként meg is kérdezte tőlem, hogy zavarna-e, ha neki lenne, de mondtam neki, hogy nem zavarna.

2017. máj. 3. 14:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is sokat filozofáltam, nincs egy olyan összeszedett baráti köröm, akikkel egyértelmű lett volna, hogy klassz búcsúztatót lehet tartani, de fogtam az esküvői vendéglistát, megnéztem, hogy kiket hívtunk meg, és minden onnan számba vehető embert felírtam egy lapra, a tesóm kezébe nyomtam, hogy őket szeretném meghívni és össze tudja-e szervezni. Örült neki és brutál jó esténk volt. Aki csak kísérő volt, azt is felírtam. :) Nagyon jól sült el.
2017. máj. 3. 15:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lesz lánybúcsúm, a páromnak lesz legénybúcsúja. Én szomorú lennék, ha egy ilyen (remélhetőleg) egyszeri élményről lemondana együttérzés címén. Gondolom fordítva is így lenne :)
2017. máj. 3. 17:29
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Alapból nem tartanék ilyen hüleséget...
2017. máj. 3. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Férjem szeretett volna, de nem nagyon vannak barátai, nekem nem volt fontos, mert a klasszikus lánybúcsúktól a hideg is ráz, viszont nekem a barátnőim egyből elkezdték szervezni.

Aztán mondtam, hogy nekem nem kell, mert sajnáltam a férjem és ugyebár nekem fontos se volt. Na, erre lett nagy sírás-rívás (szó szerint), hogy ők mennyire szerettek volna csinálni nekem, és mennyire rosszul esik nekik, hogy lefújom, miközben már mennyi minden le van szervezve.

Végül a sógorom, meg 2 rokon az én rokonságomból elvitte a férjemet egy sörözőbe, meg paintballozni, meg volt pár feladat. Nekem is lett egy extra lightos. Végül is mindenki jól érezte magát. :)

2017. máj. 5. 08:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Viszont a férjemnek a saját sógora nem ment el a legénybúcsúra, lemondta aznap. Húúú, de utálom azóta.
2017. máj. 5. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!