Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél keresztény (a vallása bűnnek tartja a házasság előtti szexet) és egy olyan között aki ezt nem gondolja komolyan?
Az én tapasztalataim alapján a vallásos embereknek nem működik semmi. (a gondolkodásuk mindenképen leállt)
Eddig egy kivételt láttam, es kb 1000 olyat akinek ránézésre hiányzott az agya.
Nem kezdenék valláskárosulttal.
Én is hívő vagyok, de én meg tudom beszélni Istennel a dógaimat.
Gondolom Jehova Tanuja az illető(?)
Nekem volt dolgom ilyen pasival.Nem működött.
Ja és megszegte a házasság előtti szexre vonatkozót.
(pedig mondta is,hogy nem lehetne)
7es
Nem Jehova tanúja :) csak engem érdekel ez a kérdés. A szüleim úgy neveltek, hogy ez lenne a helyes, de nem tudom működhet-e nekem ez a dolog. Még nem volt semmilyen párkapcsolatom, de ha arra kerülne sor, nem tudom lenne-e annak értelme, hogy valakivel csak emiatt ne jöjjön össze.
18L
Kedves 9es!
Képzeld pont megvárták (azért is tanácsolták ezt), de ez most nem lényeges.Tudom, hogy egyébként a képmutatás erősen jellemző legtöbb vallásos emberre, de ahogy gondolják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!