Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok ajánlani jó, lehetőleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ajánlani jó, lehetőleg keresztény társkeresőt?

Figyelt kérdés

Olyan érdekelne ahol ingyen napi egy levelet el lehet küldeni,vagy legalább kapcsolatba lehet valahogyan lépni egymással.

21 év

2012. dec. 15. 16:58
 1/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. dec. 15. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem tudok, de jó látni, hogy valaki még nyitott ilyen dolog felé :)
2012. dec. 15. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
google a barátod, írd be h keresztény társkereső. kipróbáltam, és kapásból kiadott egy csomót.
2012. dec. 15. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Úristen! Még, keresztény társkereső? Mi mindent ki nem találnak ezek a mai emberek?
2012. dec. 15. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Első:Köszönöm. :)

Második:Igen a google a bbarátom és be is írtam,de csak fizetőst találtam azért írtam amit írtam.

Utolsó:Igen keresztény társkereső. :) Sztem nincs ezzel semmi gond.

2012. dec. 16. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:
én sem értem mi ezzel a gond.. am találtál, engem is érdekelne, h hogy végzödött a keresés
2013. febr. 15. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
milyen felekezetű vagy? hol laksz, helyes vagy? megbeszélhetjük a dolgot amúgy találtál ilyen társkeresős izét?
2013. márc. 15. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:

szia!

evangéliumi keresztény vagyok,és csak a randi vonalra regiztem,de le is jöttem,mert hitetlennel sem jött össze...

2013. márc. 15. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!