Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják gáznak a társkeresőt?
Nyár elején egyik barátnőm beregisztrált engem egy társkeresőre, én belementem, gondoltam, hogy úgysem lesz semmi. Aztán összejött egy pasival a randi. Jól éreztük magunkat, meg minden, nem történt semmi, utána nem is beszéltünk túl sokat egymással (heti 1-2x csak). Úgy alakultak a dolgok, hogy most újra találkozni fogunk, de egy dolog kíváncsivá tett.
Szóval az a "probléma", hogy "kedves ismerőseim" szerint nem kapcsolat az, ami társkeresőről indult, mert az milyen gáz már. Kicsit kíváncsi lettem, mi a francért lenne gáz? Ezzel a pasival sem ismerkedtem volna meg, ha nem regisztrálnak be a "rendszerbe", pedig mindennap szinte ugyanazon az útvonalon jártunk suliba (nem egy suliba járunk) és egyszer sem találkoztam vele... 18/L
Elsőnek igaza van, ne foglalkozz senkivel, ha nektek sikerült.
Ha kíváncsi vagy én miért tartom gáznak a társkereső oldalakat, azt is elmondom:
-sok a kamureg.
-sokan csak azért vannak fent, hogy ajnározzák őket
-soknak van párja és csak kipróbálja magát, hogy mennyire lenne kapós
-csak dugópartnert keres (még ha nem is írja ki konkrétan) és eközben lehet, hogy párja is van...
-kétségbeesett kapuzárási pánikos, aki mindenáron párt akar (mindegy ki, csak valaki összejöjjön)
Azzal viszont nincs semmi probléma, ha ti ott találtatok egymásra :)
Sok sikert a köv. randihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!