Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valami hátul ütője ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami hátul ütője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
A bnőm keresztény én meg katolikus. Ő már 22 éves (én 19). Mikor együtt vagyunk, nagyon jól elvagyunk. Nagyon jól érezzük magunkat együtt. Én viszont félek a vallási témától. Eddig is a lehető legtávolabb tartottam magam ettől és ezután is így szeretném. Én nem hiszek ebben az egészben. Vasárnap reggelente jár istentiszteletre, olvassa a bibliát... Szerintetek?

2012. szept. 17. 11:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Illetve még a másik kérdés, hogy lehet jövője ennek a kapcsolatnak?
2012. szept. 17. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Jogosan kerülöd a vallási kérdéseket. (A katolikus nem keresztény??? Akár romkat, akár görkat.)
2012. szept. 17. 11:11
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

" A bnőm keresztény én meg katolikus."

Hova süllyedt ez a világ...O.o

Látszik,hogy ha valaki azt mondja h katolikus az = azzal ,h ateista.:/

Hiszen még azzal se vagy tisztában,hogy a katolikus vallás az a keresztény vallásokon belül van.

Siralmas...

2012. szept. 17. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Jövője lehet, viszont a vallás témát egyikőtöknek se kellene erőltetnie.
2012. szept. 17. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok egy nagy szentfazék de tudtommal a katolikus is keresztény... A probléma inkább az, ha protestáns - katolikus áll szemben egymással esetleg egy ateista - keresztény verzió.

Amúgy nekem volt erősen hívő pasim én meg ateista vagyok, egy évig jártunk, de sok zűr volt belőle, hogy megállás nélkül próbált rádumálni erre a sok sz.rságra, meg hogy járjak vele templomba, holott világosan kijelentettem, hogy engem ez nem érdekel, tök magasról sz.rok rá, de semmiben nem akarom korlátozni, ha ő járni szeretne járjon nyugodtan, és higgyen nyugodtan amiben csak szeretne, nem fogom cikizni érte, de ő is tartsa tiszteletben amit én akarok.

Ez nem jött össze... A keresztények - főleg ezek a buzgókeresztények - nem igazán fogják fel, hogy te lesz.rod, így többet nem kezdek ilyen sráccal...

2012. szept. 17. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se erőltessétek a vallási témákat. Bár, ha a barátnőd annyira keresztény amennyire te vagy katolikus akkor jól meglesztek!! Nézz utána a világ vallásainak. Hidd el, szükséged van rá!
2012. szept. 17. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Különben az igazi, mélyen hívő keresztény soha senkit nem fog rábeszélni a saját hitére, hiszen neki belülről jön a hite és édes mindegy neki, hogy ki hisz és ki nem.
2012. szept. 17. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:

a barátnőd keresztény te meg katolikus...

Te is keresztény vagy, mert a katolikus a kereszténységhez tartozik, szóval aki katolikus az keresztény is!

A kereszténység a gyűjtőfogalom és az alá tartoznak bizonyos egyházak pl: katolikus, református, evangélikus stb.

Szóval az csakis rajtatok múlik, hogy mennyire vonjátok be a vallást a közös életetekbe, lehet, hogy most még ki tudod rekeszteni, de később ha esetleg komolyra fordul a kapcsolat akkor te is a részévé fogsz válni. Úgy értem ha már együtt laktok, akkor vasárnaponként eljár majd a templomba misére, meg bibliát olvas esetenként imádkozik és te is ott leszel a részévé válsz, nem tudod elkerülni a témát mert úgyis szóba jön.

De nem hinném, hogy rád erőltetné a vallásgyakorlást. Élvezzétek az életet! :)

2012. szept. 17. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem bevállalósabbak is a vallásos lányok, mint a nem vallásosak. Nem tudom miért. Szerintem élvezzétek egymást ameddig tart, de ne gondold ezt hosszútávra.
2012. szept. 17. 11:24
 10/12 A kérdező kommentje:
első kettő. mint írtam fogalmam sincs erről a témáról. A többieknek köszönöm. És nem akar rábeszélni. nem is nagyon szoktunk erről beszélni. tudja, hogy engem ez a téma nem érdekel.
2012. szept. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!