Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátul ütője ennek a kapcsolatnak?
" A bnőm keresztény én meg katolikus."
Hova süllyedt ez a világ...O.o
Látszik,hogy ha valaki azt mondja h katolikus az = azzal ,h ateista.:/
Hiszen még azzal se vagy tisztában,hogy a katolikus vallás az a keresztény vallásokon belül van.
Siralmas...
Ugyan nem vagyok egy nagy szentfazék de tudtommal a katolikus is keresztény... A probléma inkább az, ha protestáns - katolikus áll szemben egymással esetleg egy ateista - keresztény verzió.
Amúgy nekem volt erősen hívő pasim én meg ateista vagyok, egy évig jártunk, de sok zűr volt belőle, hogy megállás nélkül próbált rádumálni erre a sok sz.rságra, meg hogy járjak vele templomba, holott világosan kijelentettem, hogy engem ez nem érdekel, tök magasról sz.rok rá, de semmiben nem akarom korlátozni, ha ő járni szeretne járjon nyugodtan, és higgyen nyugodtan amiben csak szeretne, nem fogom cikizni érte, de ő is tartsa tiszteletben amit én akarok.
Ez nem jött össze... A keresztények - főleg ezek a buzgókeresztények - nem igazán fogják fel, hogy te lesz.rod, így többet nem kezdek ilyen sráccal...
a barátnőd keresztény te meg katolikus...
Te is keresztény vagy, mert a katolikus a kereszténységhez tartozik, szóval aki katolikus az keresztény is!
A kereszténység a gyűjtőfogalom és az alá tartoznak bizonyos egyházak pl: katolikus, református, evangélikus stb.
Szóval az csakis rajtatok múlik, hogy mennyire vonjátok be a vallást a közös életetekbe, lehet, hogy most még ki tudod rekeszteni, de később ha esetleg komolyra fordul a kapcsolat akkor te is a részévé fogsz válni. Úgy értem ha már együtt laktok, akkor vasárnaponként eljár majd a templomba misére, meg bibliát olvas esetenként imádkozik és te is ott leszel a részévé válsz, nem tudod elkerülni a témát mert úgyis szóba jön.
De nem hinném, hogy rád erőltetné a vallásgyakorlást. Élvezzétek az életet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!