Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy kapcsolatnak 11 év korkülönbséggel?
Igaz köztünk csak 9 van, de ott van az már. Remekül működik a dolog már 11 éve. És még csak 28vagyok, párom 37.
Hogy működik-e, az a két fél érzelmein, és érettségén múlik. Ha szerelem megvan és kölcsönös, akkor már nagy gond nem lehet.
A 11 évvel semmi probléma...
Miféle szívbeteg? Ne nyugtatgasson, hanem mondja el, - az megnyugtatóbb volna, meg hát egy kapcsolatban természetes is, nem?
Az én párom és köztem is 12 év van és abszolút nem jelentett soha problémát. 10 éve vagyunk együtt én most vagyok 27, ő pedig idén tölti a 40 et.
Mit is mondjak... ha szereted akkor ne legyen kérdés , hogy akarod e vele tölteni azt az időt ami adatott neki ,nektek.
Ne tartson vissza a lehet egyszer nem lesz veled, most most van és melletted van.
Minden jót kívánok Nektek! :)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!