Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten hol lehet találni olyan társkeresőt ahol komoly kapcsolatot keresnek nem csak szexpartnert?
Te meg előítéletes. Ha dumálsz valakivel, aki egyből azt kérdezi, hogy mi a helyzet a szexszel, attól mit vársz a találkozónál? Ha nem akarsz egyből intim dolgokról beszélgetni, válts témát, vagy mondd meg nyíltan, hogy ez neked még korai.
Aki meg bejön, azzal nem hónapokig levelezz, hanem találkozzatok.
Én ezt egyáltalán nem osztom.
Attól is függ (nem kicsit), hogy te milyen adatlapot készítesz, illetve milyen képeket raksz fel magadról. A kihívó képekre a megfelelő célközönség "ugrik", a természetes, nem pózolós, inkább az arcból, szemekből többet mutató képekre nem elsősorban a "puncivadászok" kattannak, hanem a komolyabb társkeresők. A ctk oldalain megjelenik a minőség, én nem csalódtam, a hülyéket válaszra sem kell méltatni, de néhány normális azért fennmarad a szűrőn. Én majdnem elköteleződtem egy ilyen kapcsolatban, amikor visszacsábított az exem... :)
Pontosan.
Ha csöcsparádé van a profilban, vagy nem ír semmit a lány magáról, akkor levonom a következtetést, hogy őt sem az intellektusáért kell szeretni. (És nem írok rá, mert fenemód gerjedek az intelligens lányokra.)
Lehet, hogy ha kicsit idősebb és tapasztaltabb leszel, megtanulod majd kiszűrni a pinavadászokat.
Addig is legalább tapasztalatokat gyűjtesz.
Teljesen normális arc és két egészalakos fotóm van felrakva, és azok sem kihívóak, semmi cicivillantás vagy hasonló. Sőt, a bemutatkozó szövegemben világosan leírom, hogy komoly kapcsolatot keresek, és hogy kik ne írjanak. Ennek ellenére csak ezekkel a kanos pasikkal akadok össze. :(
Mit csinálok rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!