Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új komoly kapcsolatnál mennyit vártok az első szexxel?
Minimum 1 hónap 2 az ideális.
Ha nekem könnyen adná egy lány magát, akkor azt gondolnám, hogy nem csak nekem, hanem másnak is. Kellene a francnak olyan lány.
De utálom ezt a minimum 1-2 hónap szöveget. Mindig is irritált. Ha 2 nap vagy 1 hét után fekszik le 2 olyan ember, aki vonzódik egymáshoz, akkor mi történik??
Ne legyetek már ennyire álszentek. Szerintem az nem normális, ha valaki 1 meg másfél évet vár. Aztán majd csodálkozik, meg vérig van sértve, ha a partnere félrekúr.
"Ha 2 nap vagy 1 hét után fekszik le 2 olyan ember, aki vonzódik egymáshoz, akkor mi történik??"
Tudod, ahogy idősödik az ember előbb utóbb kicsit változik az értékrendje. Olcsó szajhának végül is mindegy minek nézik.
Én az első héten feküdtem le a párommal...tehát nem volt sokkal több 2 napnál és mégis szeretkeztünk mivel szerettük egymást ( már jó ideje de a körülmények miatt nem lehettünk együtt)
Nem is értem miért kellett volna akár egy hónapot is várnunk :)
22/N
A párom már a második randin nálam aludt, és szex is volt. Lassan 2 éve vagyunk együtt, és fél éve összeköltöztünk. Mondja azt bárki, hogy nem gondoltuk komolyan.
Amúgy ez szerintem attól is függ, hogy előtte ki mennyi ideig volt egyedül, mert nekem a jelenlegi párom előtt fél évig nem volt senkim, és amikor vele találkoztam, akkor egyrészt éreztem, hogy ebből a szexen kívül más is lesz, másrészt meg már annyira ki voltam éhezve, hogy hülye lettem volna nem megdugatni magam. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!