Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új komoly kapcsolatnál mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új komoly kapcsolatnál mennyit vártok az első szexxel?

Figyelt kérdés
Mind a ketten komolyan akarjátok, mennyi idő adjátok oda magatokat egymásnak?! (Senki nem szűz, nem első kapcsolatról és nem első találkozásról van szó!)

2012. nov. 16. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy senki sem szűz ? Én még szűz vagyok.
2012. nov. 16. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
ebben az esetben minek várni? de hát ez egyénfüggő, ahogy érzed
2012. nov. 16. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Minimum 1 hónap 2 az ideális.

Ha nekem könnyen adná egy lány magát, akkor azt gondolnám, hogy nem csak nekem, hanem másnak is. Kellene a francnak olyan lány.

2012. nov. 16. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
10 perc, max fél óra.
2012. nov. 16. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

De utálom ezt a minimum 1-2 hónap szöveget. Mindig is irritált. Ha 2 nap vagy 1 hét után fekszik le 2 olyan ember, aki vonzódik egymáshoz, akkor mi történik??

Ne legyetek már ennyire álszentek. Szerintem az nem normális, ha valaki 1 meg másfél évet vár. Aztán majd csodálkozik, meg vérig van sértve, ha a partnere félrekúr.

2012. nov. 16. 18:44
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Most komolyan, "szexxel"???
2012. nov. 16. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

"Ha 2 nap vagy 1 hét után fekszik le 2 olyan ember, aki vonzódik egymáshoz, akkor mi történik??"

Tudod, ahogy idősödik az ember előbb utóbb kicsit változik az értékrendje. Olcsó szajhának végül is mindegy minek nézik.

2012. nov. 16. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Addig várok, míg a kapcsolat meg nem érik a szeretkezésre, ugyanis 2 egymást szerető ember között szeretkezés zajlik és nem szex.Ez az idő biztos 2 nap, 2 nap az nem kapcsolat.
2012. nov. 16. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Én az első héten feküdtem le a párommal...tehát nem volt sokkal több 2 napnál és mégis szeretkeztünk mivel szerettük egymást ( már jó ideje de a körülmények miatt nem lehettünk együtt)

Nem is értem miért kellett volna akár egy hónapot is várnunk :)

22/N

2012. nov. 16. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A párom már a második randin nálam aludt, és szex is volt. Lassan 2 éve vagyunk együtt, és fél éve összeköltöztünk. Mondja azt bárki, hogy nem gondoltuk komolyan.

Amúgy ez szerintem attól is függ, hogy előtte ki mennyi ideig volt egyedül, mert nekem a jelenlegi párom előtt fél évig nem volt senkim, és amikor vele találkoztam, akkor egyrészt éreztem, hogy ebből a szexen kívül más is lesz, másrészt meg már annyira ki voltam éhezve, hogy hülye lettem volna nem megdugatni magam. 27/N

2012. nov. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!