Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a szex az első a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szex az első a netes férfiaknak? És miért válogatnak annyira a nőkben? Ha valoban komoly kapcsolatot keresnek miért nem őszinték?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát h miért a szex az elsö talán mert pasik vagyunk?? de ez személyfüggő. Azért válogatnak mert keresik a tökéletest. Az öszinteség az nekem is relytély mivel minek hazudni???
2012. nov. 3. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:

talán mert a való életben kevésbé sikeresek

vagy kapcsolatban vannak

vagy be akarják pótolni azt, amit elmulasztottak fiatalon, mert ketyeg az óra...

mert csak úgy jutnak szexhez, ha komoly kapcsolattal kecsegtetnek

hm sok oka lehet, mindenesetre nem az egyenes emberek tárhelye általában

2012. nov. 3. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nőként én is ezt tapasztalom.

Az a baj, hogy én is magamból indulok ki, hogy őszintén elmondom, hogy mire vágyom, nem hazudok semmiben, és egyszerűen semmi. A pasik meg csak szexet akarnak, vagy kapcsolatban vannak, és mellette kell egy kis titkos szex. Utálom már ezt az egészet, de hova menjek ismerkedni?

Buliban is csak a részeg, szexmániások vannak, munkahelyen nincs alkalmas férfi, máshova meg nem járok...

2012. nov. 3. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert a nők is eléggé válogatnak, legalábbis én ezt tapasztaltam. Oké, hogy nem vagyok olyan sármos, mint Tróger Múr fiatalkorában, de nem is vagyok szörnyszülött, mégse értékelnek. Soha senkit nem akartam kihasználni, intelligensen próbáltam közeledni, és még csak nem is elérhetetlen bombanőkre vágytam, de magasról tettek rám. Legyünk őszinték, a nők többsége is felszínes, és csak a látszatot értékeli (tisztelet a kivételnek).
2012. nov. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!