Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél keresztény (a vallása bűnnek tartja a házasság előtti szexet) és egy olyan között aki ezt nem gondolja komolyan?
Hasonló világszemléletűeknek is gyakran megy tönkre, nemhogy ott, ahol nem ilyen éles a különbség. Kiszúrás magaddal, kiszúrás vele.
Gondolom szeretnél már benne lenni,ami érthető, de a két tábor nagyon különbözően gondolkodik. Ezt tapasztalatból mondom, de te tudod kinek hiszel, én nagyon szkeptikus vagyok ezzel, mert sok rosszat láttam.
Én nem keresztény vagyok (*voltam) ,zsidó vagyok ,de itt már többször is kifejtettem a véleményem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
(31-es,32-es,33-as a válaszom)
Üdv!
Szerintem itt inkább az a kérdés, hogy te mit is szeretnél. Ne a szüleid által határozd meg magad, ami nekik bejött akkor, nem biztos hogy neked is bejönne most.
A fiatalkor legizgalmasabb része hogy felfedezed magad a szexualitásban, élményeket szerzel, élvezed az életet és amit ad. Szóval ha vágysz rá, nincs semmi rossz abban, ha engedsz a kísértésnek. Persze csak okosan :)
De ha úgy érzed, neked is akkor lenne a legjobb, ha megvárod a házasságot.. Akkor csináld úgy :) A lényeg, hogy a saját életedet éld, ahogy te szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!