Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez bunkóság?
Elég nagy a családunk és nagyon sok a gyerkőc.
Felmerült az a kérdés hogy esetleg gyerekek nélkül jönne mindenki a lagziba. Ti mit szólnátok ha olyan meghívót kapnátok amin az állna hogy csak felnőtteknek. Értem ez alatt hogy egész pici gyerekeket nem hoznának.
A szülők is jobban ki tudnának kapcsolni és 20 fővel kevesebben lennénk ami a hely kiválasztása miatt nagyobb könnyebbséget jelentene?
2-3 éves korig a gyerekre nem kell fizetni általában... Tehát emiatt nincs nagyobb költség.
Egy kisgyereket, aki esetleg még szopik is, nem biztos, hogy van kire bízni. Mi megkérdeztük a gyerekeseket, hogy ki szeretne hozni. Az 1 év felettieket a legtöbben amúgy lepasszolják. A legjobb barátnőmnek lesz akkor kB 7 hónapos a kislánya, ráadásul másik városban lesz az esküvő, mint ahol lakik. Nyilván nem tudja otthon hagyni az anyjára. Vagy tudja, de nem nagyon akarja érthető módon. Emiatt speciel én meghívtam az anyukáját is. Ottalvós lesz egyébként. A buli részéig ott lesz a kicsi, aztán a nagyi felviszi a szobába, amíg a barátnőm bulizik. Így a gyereket se kell otthon hagyni és bulizni is tud.
Én abszolút nem sertodnek meg szerintem is élvezhetetlen egy másfél evessel egy protokoll szertartás aztán protokoll vacsora meg a sok várakozás közben.
Ezt úgy írom hogy két kisgyerekem van, és én inkább nem megyek el esküvőre mert nem fogok egy puccos helyen kergetozni a gyerekekkel, ráadásul ugye nekem is illene több pénzt adni ha már így csaladosan megyek, szóval úgy vagyok ahogy 2-es írja, főleg mivel nálunk nincs gyerek vigyázó segítség, ha meg babysittert szereznek egyszer az fix hogy nem lagziba mennénk hanem valami eldugott medencés apartmanba kettesben :)
De ha lenne lehetőség hogy a nagyszulokre bízzuk, akkor 6 éves kor alatt biztos nem vinnem esküvőre.
Intelligens, jófej párok nem fognak megsértődni a kéréseteken. Ők gyerek nélkül is jól tudják érezni magukat, és mivel nem utáltatják meg magukat mindenkivel, főleg az anyósukkal, van kire bízni a gyerekeiket. Ismétlem, az intelligens emberek.
A maradék (vagyis a frusztrált, megkeseredett véranyukák), akik nem tudnak két lépést sem tenni a kölykük nélkül meg kígyót-békát kiabálnak majd rád, és tüntetőleg nem mennek el. Jobban is jársz, ha ezek inkább kihagyják az esküvődet.
Az itteni válaszok meg röhejesek tudnak lenni. Egy percig se vegyél komolyan olyat, aki pl. olyat ír, hogy hívj meg full idegen embereket is (a rokonod párjának a szüleit), hogy ők vigyázzanak a purdékra. :D
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, élvezd ki az esküvődet gyerekmentesen, és sok boldogságot ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!