Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldjuk meg ezt a kérdést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

Tervezzük az esküvőt, de a vendéglistánál probléma akadt. Kb 50 fős (vagy valamivel nagyobb) esküvőt tervezünk, családdal, közelebbi rokonokkal és barátokkal. Sajnos az a helyzet, hogy én a párom haverjait finoman szólva nem igazán kedvelem. Erről tud a párom, de azt nem, hogy olyannyira nem bírom őket hogy az esküvőmön sem szeretném őket látni. 6 férfiról van szó, vérbeli bunkó, rosszindulatú emberek akik végtelenül menőnek hiszik magukat (szerintem mindenki ismeri ezt az embertípust) Az fix, hogy lerészegednének és túlordítanák a lagzit, de attól tartok hogy jófejségből meg vicceskedésből a szertartást sem ülnék nyugodtan végig. Említettem ezt a páromnak, azt mondja majd beszél velük, de nem hiszi, hogy ne vennék az esküvőnket komolyan. A lagzira csak húzta a száját, neki nem lenne probléma az őrjöngés, de én nem kocsma hangulató lagzit szeretnék.

Egyfelől tudom hogy nem panaszkodhatok, mivel én is meghívom a barátnőimet, de az említett személyeket tényleg nem szívesen látom az esküvőmön.

Szűkebb körű esküvő nem jöhet szóba, mindketten legalább ekkorát, ha nem nagyobbat szeretnénk.

Ti ezt hogyan oldanátok meg?

2021. jan. 14. 11:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#18 Igazad van, egyetértek. Azzal nem is lenne problémám, ha csak ülnének az első sorban. Azt nem szeretném, hogy valaki viccet csináljon az esküvőnkből, hogy poénból kifütyüljék a koszorúslányokat, vagy ha tovább tart a szertartás 10 percnél akkor látványosan alvást színleljenek, vagy mutogassanak a páromnak. Sajnos nem túlzok, ezeket simán kinézem belőlük, volt már pár botrányos "szereplésük" komolyabb rendezvényeken.

Nem szeretném, ha ilyenek miatt kellene még pluszban stresszelnünk az esküvő napján is.

2021. jan. 14. 15:12
 22/28 anonim ***** válasza:
30%

Elméletileg a szerelmedhez készülsz hozzámenni, nem elég a boldogságodhoz maga a tudat hogy összekötitek az életeteket? Hogyan teheti tönkre ezt az érzést, pár bohóc? Talán meg kellene előbb tanulnod külsőségek nélkül is boldognak lenned a párod mellett és utána hozzámenni.

Az én párom barátai se százasok, de ha ilyet csinálnak az esküvőn mosolygok egyet aztán egy szemöldök húzással jelzem, hogy ejnye, nem patáliát csapok és pláne nem hagyom, hogy ilyen gyerekes dolgok elrontsák a kedvem életem legszebb napján. Ők a párom barátai, az élete részei. Annak az életnek, aminek én is részese vagyok és leszek. Az esküvőnk pedig a közös életünk első napja, minden szerettünk előtt összekötjük az életünk, az első közös buli. Legyen az olyan, mint amilyen az életünk is lesz. Ne egy megkoreografált színdarab.

2021. jan. 14. 19:56
 23/28 A kérdező kommentje:

Ezt könnyű leírni, de ha ott lennél térben, időben az esküvőn szerintem te sem csak mosolyognál rajtuk.

Az ilyen tiszteletlen viselkedés valószínűleg nem csak engem zavarna, hanem például az anyakönyv vezetőt, a kamerást, tanúkat, és a többi vendéget is. Ha már időt és pénzt öltünk bele az esküvőnkbe, szerintem érthető, hogy nem akarom hogy poénból belerondítsanak. Ez egyáltalán nem a külsőségekről szól, én egyszerűen egy normális, nyugodt szertartást szeretnék.

2021. jan. 14. 20:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nekem az exem haverjai voltak ilyenek. Hát többek között azért is ex. A haverok bármit csináltak, ő benne volt, nem MERT ellent mondani nekik, így minden szrba belevitték.

Plusz engem is utáltak, mert én nem voltam olyan "nagymenő", mint ők. Azt hozzáztenném, hogy egyébként a háta mögött az exemen is rhögtek meg kibeszélték.

Szerintem elég jól jellemez egy embert a baráti köre, ha teli van rongy alakokkal, az nem véletlen ;)

2021. jan. 15. 18:16
 25/28 A kérdező kommentje:

Majdnem 15 éve vagyunk együtt, ezeket haverokat jóval utánam ismerte meg. Ő nem olyan mint ők, csak toleráns velük szemben (mintahogy bárki mással, nagyon nyitott különféle embertípusokra, bárkivel összetud barátkozni).

Ma is beszélgettünk erről sokat, valószínűleg jönni fognak az esküvőre, hiszen mindketten minél egy ilyen esküvőt szeretnénk, ahol jelen van mindenki aki fontos a számunkra.

2021. jan. 15. 21:44
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

Ettől az oldaltól mindig rámjön a hányinger. Bocsánat, hogy szétoffolom a kérdést, érdemben nem tudok segíteni mert nem voltam meg ilyen helyzetben, de ami itt megy...

Emberek, vegyétek már észre magatokat :D Nem látjátok, nem ismeritek, az ég világon semmit nem tudtok a kérdezőről és a kapcsolatáról, de pár sor után egy esküvőre készülő pártól azt kérdezitek hogy tuti összeillenek e? 😂 Mit reméltek attól, hogy ezt leírjátok neki? Hogy cakk-pakk félresöpör majd mindent a kérdező, és szakít a párjával mert Goldmund meg a többi anonim szerencsétlen azt mondta? 😂

Emberek, a kérdező látja, ismeri a párját, ő él a kapcsulatukban a teljes valóságban 0-24-ben, ti csak elképzeltek valamit az alapján amit leírt. És még úgy feszegetitek a kapcsolatukat mintha ti százszor jobban tudnátok mennyire illenek össze... hányinger.

2021. jan. 23. 12:54
 27/28 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy képzeld el aranyszáj, mi 2025-re tervezzük az esküvőt, de már elkezdtünk beszélgetni róla mi hogy legyen, mit hogyan szeretnénk. Melyik hang a fejedben mondatta veled azt, hogy a kérdező és a párja még a hónapban összeakar házasodni?
2021. jan. 23. 13:06
 28/28 anonim válasza:
60%
Nekem is bunkó nagyszájú barátaim vannak. De az esküvőnkön moderálták magukat a lagziban pedig csak kettő rúgott be irdatlanul. Azokra meg figyelt a vőfély de nem zavartak senkit. Jó hogy volt videós mert nem emlékeztek semmire. Ők is mulattak egy jót csak nekik fájt reggel a fejük. Eddig ahány esküvőn voltam mindenhol volt ilyen szerintem ez vele jár. 40f
2021. jan. 23. 22:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!